ALE - Yksitehosilmälasit alk. 10 €

Yksitehosilmälasitalk. 10 €

Monitehosilmälasit alk. 49 € ja näöntutkimus 0 €
 

ALE - Yksitehosilmälasit alk. 10 €

Talven kunniaksi alensimme kehyksien ja linssien hintaa. Hanki laadukkaat silmälasit omilla vahvuuksillasi alkaen 10 € vakioyksiteholinssellä ja alkaen 49 € vakiomoniteholinsseillä.

Tarjoamme optikon Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen veloituksetta kaikille 19.1. asti, joten varaa aikasi nyt.Meillä on valtava määrä merkkikehyksiä valikoimassamme, katso joitain niistä alla

Karen Millen
Karl Lagerfeld
Tommy Hilfiger
Converse
Tiger of Sweden
Red or Dead
 

Näkösi on tärkeimpiä aistejasi. Suosittelemmekin säännöllistä näöntutkimuksessa käymistä silmiesi ja näkösi hyvinvoinnista huolehtimiseksi.

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Hinnoittelun ehdot

Silmälasit vakioyksiteholinsseillä (1.5) alk. 10 € (norm 19 €), silmälasit vakiomoniteholinsseillä alk. 49 € (norm. 89 €). Hinnat sisältävät vakioyksiteho- tai vakiomoniteholinssit omilla vahvuuksilla. Ei voi yhdistää Valitse 2 Maksa 1 -hinnoitteluun, Yksien silmälasien ostajan etuihin tai muihin tarjouksiin. Tarjous voimassa kaikissa Specsavers Optikko -liikkeissä 19.1.2020 asti ja koskee vain uusia tilauksia. Kokonaisvaltainen näöntutkimus 0 € (norm. 29 €) saatavilla kaikista Specsavers Optikko
-liikkeistä 19.1.2020 asti. Optikko ei voi itsenäisesti määrätä silmälaseja henkilölle, jolla on todettu silmäsairaus tai jolle on tehty silmiin kohdistuva leikkaus. ©2020 Specsavers.