Ilmaiset vakiomoniteholinssit kehyksiin alk. 79 €

Ilmaiset vakiomoniteholinssit tai kova- ja

heijastuksenestopinnoite kehyksiin alk. 79 €

Silmälasit alkaen 79 €, sisältäen vakiomoniteholinssit tai kova- ja heijastuksenestopinnoite

Ostaessasi silmälasit, linssien ja lisämukavuuksien hinnat voivat yllättää. Tarjoamme ilmaiset vakiomoniteholinssit tai kova- ja heijastuksenestopinnoitteen kaikkiin silmälaseihin kun ostat kehyshintaryhmästä alk. 79 €. Tämä tarkoittaa sitä, että saat silmälasit moniteholinsseillä tai suojaavalla pinnoitteella samalla hinnalla kuin tavalliset yksitehosilmälasit.

  • Vakiomoniteholinssit norm. alk. 70 € 
  • Jos et tarvitse moniteholinssejä voit sen sijaan valita kova- ja heijastuksenestopinnoitteen
  • Kova-ja heijastuksenestopinnoite norm. 50 €.

Moniteholinssit

Moniteholinsseissä yhteen kirkkaaseen linssiin on yhdistetty kolme eri voimakkuutta, joten näet mukavasti kaikille etäisyyksille. Saat vakiomoniteholinssit ilmaseksi kun ostat silmälasit kehyshintaryhmästä alk. 79 €. Jos valitset moniteholinssit eri ominaisuuksilla saat niistä 70 € alennuksen.  

Moniteholinssien edut:

  • yhdet silmälasit lukemiseen, ajamiseen, vapaa-aikaan ja näyttöpäätetyöskentelyyn
  • näe vaivattomasti lähelle ja kauas
  • apua ikänäköön - lähinäön heikkeneminen joka kehittyy ajan myötä 

Kova- ja heijastuksenestopinnoite

Jos et tarvitse moniteholinssejä voit valita silmälaseihisi kova- ja heijastuksenestopinnoitteen ilmaiseksi. Jos valitset jonkin toisen pinnoitteen saa siitä 50 € alennuksen. Vakioyksiteholinssit sisältyvät kaikkiin kehyksiimme, joten vaikka et käytä moniteholinssejä saat silti täydelliset silmälasit. 

Kova- ja heijastuksenestopinnoitteen edut:

  • heijastamaton ja kestävä
  • lasit ovat kirkkaat ja kauniimmat
  • vähentää häikäisyä tietokoneen ruudulta ja autojen valoista


Varaa aika

Hyödynnä huimat tarjouksemme ja varaa aika täältä

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ehdot

Kun ostat silmälasit kehyshintaryhmästä alk. 79 €, voit valita toisen seuraavista lisämukavuuksista kaupan päälle: vakiomoniteholinssit (norm. 70 €) tai UltraClear kova- ja heijastuksenestopinnoite (norm. 50 €). Ei voi yhdistää Valitse 2 Maksa 1 -hinnoitteluun tai muihin tarjouksiin. ©2018 Specsavers.