Edut yksien silmälasien ostajalle

Edut yksien silmälasien ostajalle

Kova- ja heijastuksenestopinnoite tai vakiomoniteholinssit veloituksetta kehyksiin alk. 79 €

Edut yksien silmälasien ostajalle

Ostaessasi silmälasit, linssien ja lisämukavuuksien hinnat voivat yllättää. Tarjoamme ilmaisen kova- ja heijastuksenestopinnoitteen tai vakiomoniteholinssit kaikkiin silmälaseihin, kun ostat kehyshintaryhmästä alk. 79 €. Tämä tarkoittaa sitä, että saat silmälasit suojaavalla pinnoitteella tai moniteholinsseillä samalla hinnalla kuin tavalliset yksitehosilmälasit.

Ostaessasi kehykset alkaen 79 € hintaryhmästä, voit valita seuraavista eduista:

  • Kova- ja heijastuksenestopinnoite veloituksetta (norm. 50 €) tai 
  • Vakiomoniteholinssit veloituksetta (norm. 70 €) 

Kova- ja heijastuksenestopinnoite

Jos et tarvitse moniteholinssejä voit valita silmälaseihisi kova- ja heijastuksenestopinnoitteen ilmaiseksi. Jos valitset jonkin toisen pinnoitteen, saat siitä 50 € alennuksen. Vakioyksiteholinssit sisältyvät kaikkiin kehyksiimme, joten vaikka et käytä moniteholinssejä saat silti täydelliset silmälasit. 

Kova- ja heijastuksenestopinnoitteen edut:

  • heijastamaton ja kestävä
  • lasit ovat kirkkaat ja kauniimmat
  • vähentää häikäisyä tietokoneen ruudulta ja autojen valoista


Moniteholinssit

Moniteholinsseissä yhteen kirkkaaseen linssiin on yhdistetty kolme eri voimakkuutta, joten näet mukavasti kaikille etäisyyksille. Saat vakiomoniteholinssit ilmaiseksi, kun ostat silmälasit kehyshintaryhmästä alk. 79 €.

Moniteholinssien edut:

  • yhdet silmälasit lukemiseen, ajamiseen, vapaa-aikaan ja näyttöpäätetyöskentelyyn
  • näe vaivattomasti lähelle ja kauas
  • apua ikänäköön - lähinäön heikkeneminen joka kehittyy ajan myötä 

Näkösi on tärkeimpiä aistejasi. Suosittelemmekin säännöllistä näöntutkimuksessa käymistä silmiesi ja näkösi hyvinvoinnista huolehtimiseksi.

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ehdot

Kun ostat silmälasit kehyshintaryhmästä alk. 79 €, voit valita toisen seuraavista lisämukavuuksista kaupan päälle: vakiomoniteholinssit (norm. 70 €) tai UltraClear kova- ja heijastuksenestopinnoite (norm. 50 €). Ei voi yhdistää Valitse 2 Maksa 1 -hinnoitteluun tai muihin tarjouksiin. ©2020 Specsavers.