Yksitehosilmälasit alk. 19 €

Yksitehosilmälasit

alk. 19 €

Yksitehosilmälasit alkaen vain 19 €

Specsavers Optikolta saat kehykset alk. 19 €. Hintaan sisältyy vakioyksiteholinssit.

 

Laadukkaat silmälasit saat myös edullisesti. Specsaversin 19 €:n hintaryhmästä löydät trendikkäitä sekä klassisia malleja edulliseen hintaan.
Hintaan sisältyy vakioyksiteholinssit juuri sinun vahvuuksillasi.

Muut linssivaihtoehdot ja lisät (esim. pinnoitteet ja ohennukset) maksat hinnaston mukaan.


Näkösi on tärkeimpiä aistejasi. Suosittelemmekin säännöllistä näöntutkimuksessa käymistä silmiesi ja näkösi hyvinvoinnista huolehtimiseksi.

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Hinnoittelun ehdot

Specsavers Optikolta saat kehykset alk. 19 €. Hintaan sisältyy vakioyksiteholinssit. Muut linssivaihtoehdot ja lisät (esim. pinnoitteet ja ohennukset) maksat hinnaston mukaan. ©Specsavers 2020.