Ladies Acetate

Uusi mallisto
Kahdet yksien hinnalla alk. 129 €

Rakastatko värejä? Hienoa. Uusi mallistomme on kuin luotu sinulle.

Mallistomme kehykset ovat muodoltaan monipuolisia ja naisellisia. Ne on valmistettu asetaattimuovista, joka tuntuu mukavalta käytössä. Kehykset ovat koristeltu kauniilla kuvioilla ja kerrostetuilla yksityiskohdilla, jotka ovat omiaan tuomaan väriä ja näyttävyyttä jokapäiväiseen tyyliisi.

Mikä parasta, saat kahdet kehykset alkaen vain 129 €.

Katso koko mallisto Kahdet silmälasit yksien hinnalla Varaa aika
Carmine

CARMINE

30718128

Jos etsit jotain astetta uskaliaampaa, tämä rohkean naisellinen kehysmalli on oikea valinta sinulle. Kauniisti kaartuvien kehysten täyteläistä kirsikanpunaa täydentävät sykähdyttävän kristallinkirkkaat ja vadelmanväriset kerrokset.

Tutustu kehykseen
Jade

JADE

30718166

Klassiset kilpikonnakuvioidut kehykset hauskalla twistillä. Hennosti kuvioidun, vaaleanpunaisen etuosan vastapainona olevat kristallinkirkkaat, jadenvihreät koristeet viimeistelevät täydellisesti kokonaisuuden.

Tutustu kehykseen
Salmon

SALMON

30718180

Kauniin naisellinen, ylöspäin kaartuva kehysmalli, jonka ajattomaan kilpikonnakuviointiin vaaleanpunainen, ikoniseen kissansilmätyyliin vittaava yläosa tuo viehättävää kontrastia.

Tutustu kehykseen
Thistle

THISTLE

30718197

Näissä katseenvangitsevissa kehyksissä on kaunis, hennon vaaleanpunainen, kilpikonnakuvioitu etuosa. Raikas mintunvihreä väri korostaa hauskasti kulmakarvalinjaa jatkuen sulavasti aisoihin asti.

Tutustu kehykseen
Katso koko mallisto Kahdet silmälasit yksien hinnalla