Lyle & Scott

Lyle & Scott

Me Specsaversilla haluamme tarjota rahoillesi aina parhaan mahdollisen vastineen. Niinpä esittelemme ylpeänä laajan Lyle & Scott –kehysmallistomme, josta voit valita kahdet yksien hinnalla, linssien kanssa. 

Lyle & Scott on vuonna 1874 perustettu, perinteikäs brittiläinen brändi, jonka menestys  perustuu korkealaatuisen käsityön, klassisen muotokielen ja modernin designin yhdistelmään. Brändin valikoimista löytyy asusteita niin arkeen kuin vaativaan urheilukäyttöönkin. Suunnittelun perustana on ajattoman tyylikkään muotokielen yhdistäminen moderneihin, sesonkilähtöisiin yksityiskohtiin, jotka kohottavat designin uudelle tasolle. 

Tervetuloa tutustumaan design-kehysmallistoomme paikan päälle. Varaa  heti näöntutkimusaika lähimpään Specsavers Optikko –liikkeeseen.

Lyle & Scott Duone

Duone

Duone1 on kevyt, virtaviivainen ja huipputyylikäs titaanikehysmalli, jota koristavat hienostuneet yksityiskohdat. Näissä kehyksissä liikut yhtä sulavasti paitsi päiväsaikaan myös illan riennoissa. Ref 30374249.

Lyle & Scott Gretna

Gretna

Gretna 2 on kehysmalli, joka huokuu vanhan design-koulukunnan tyyliä. Ohuiden, hopeanväristen kehysten ajattoman tyylikkään ilmeen täydentää niiden pehmeä, lähes pyöreä muotoilu Ref 30374256.

Lyle & Scott Harris

Harris

Harris on yhtä aikaa voimakas ja hienostunut kehysmalli, jonka mustat, tikatut koristeet uhkuvat paitsi itsevarmuutta myös tyyliä. Ref 30374263.

Lyle & Scott Tarbert

Tarbert

Tarbert on täydellinen valinta niille, joille tyyli on kaikki kaikessa. Kehysten rinnakkaissävyillä leikittelevä väritys toimii täydellisessä harmoniassa aisojen tikattujen koristeiden kanssa. Ref 30374294.