Manhattan Fall -mallisto

OLE OMA ITSESI

Manhattanin vetovoimaa on mahdoton vastustaa. Sen itsevarmuus, syke ja loiste vetävät meitä puoleensa kuin valo yöperhosia. Manhattan on amerikkalaisen tyylin ja kunnianhimon symboli, ja sen asukkaat elävät kuin koko maailma tarkkailisi heitä. Kuten tarkkaileekin!

Aina ei ole helppoa olla huomion kohteena ja käyttäytyä, kuten haluaisimme. Siksi Specsavers esittelee nyt Manhattan Fall -malliston. Se auttaa sinua olemaan oma itsesi ja entistä itsevarmempi korostamalla persoonaallisuutesi rohkeaa, nokkelaa ja spontaania puolta.

Mallistossamme on haettu inspiraatiota mm. 70-luvun pilottilasiklassikoista, tehty kehyksistä ylisuuria ja yhdistelty rohkeasti eri materiaaleja. Tämä mallisto auttaa sinua tulemaan siksi, mikä olet ja mikä haluat olla.

 

Tärkein Aistimme

Näkö on aisteistamme tärkein, ja vastaanotamme jopa 80 % kaikista aistihavainnoistamme silmiemme välityksellä. Niinpä näkökykymme säännöllinen vaaliminen on ensiarvoisen tärkeää. Me Specsaversilla suosittelemmekin näöntutkimuksessa käymistä kahden vuoden välein, sillä näkömme muuttuu läpi elämän.

Specsaversin Kokonaisvaltaisessa näöntutkimuksessa voit tarkastuttaa samalla kertaa sekä näkösi että silmiesi terveyden. Tutkimuksen avulla optikkomme pystyvät havaitsemaan varhaiset merkit silmänpainetaudin ja silmänpohjan rappeuman kaltaisista silmäsairauksista sekä monista muista vakavista sairauksista.

Etkö Hahmota Isompaa Kuvaa?

Ehdot

Kun ostat silmälasit Valitse 2 maksa 1 hinnoista alkaen 129 €, saat halvemman parin ilmaiseksi, riippumatta valitsemastasi linsseistä tai lisäominaisuuksista. Molemmat parit samaa reseptiä. Vakiolinssi (taitekerroin 1,5) sisältyy aina hintaan. Mahdollinen silmäleikkaus ei sisälly hintaan. Etua ei voi yhdistää tarjouksiin. © Specsavers 2017