Käynti Specsaversilla – askel askeleelta

Me Specsaversilla olemme ylpeitä asiakaspalvelustamme. Ystävällinen ja auttavainen henkilökuntamme, asiantuntevat optikkomme sekä alan edistyksellisin teknologia takaavat yhdessä sen, että käyntikokemuksesi on mahdollisimman miellyttävä aina siitä lähtien, kun astut myymäläämme. Tällä sivulla kerromme, kuinka käynti etenee askel askeleelta – kuten kerromme toki myös paikan päällä. Selkeästi sisustetut myymälämme ovat täynnä satoja tyylikkäitä kehysmalleja, joista kelpaa valita. Valikoimastamme löytyy myös lukuisia muotibrändejä.

Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme tarjoaa mahdollisuuden tarkastuttaa samalla kertaa näkösi ja silmiesi terveyden. Samaan pystyy hyvin harva optikkoliike. Näöntutkimuksessa käytämme edistyksellisintä teknologiaa silmänpainemittaukseen ja digitaaliseen silmänpohjakuvaukseen. Lisäksi teemme sinulle digitaalisen silmälasien mitoituksen, jonka avulla pystymme varmistamaan, että silmälasit sopivat sinulle täydellisesti. Sanomattakin on selvää, että tutkimuksen jokaisesta vaiheesta vastaa asiantunteva ammattilainen, ja että näöntutkimuksen suorittaa erikoiskoulutettu optikko.

Seuraavaksi kerromme, kuinka myymäläkäyntisi etenee askel askeleelta. Jokainen viidestä askeleesta kuvastaa käyntisi yhtä vaihetta.

Tällä sivulla kerromme, kuinka normaali asiakaskäynti myymälässämme sujuu. Käynnin voi jakaa viiteen vaiheeseen:

1. Tervetuloa Specsaversille

 
Specsavers on optikkojen perustama yritys, joten silmiesi hyvinvointi on meille kaiken lähtökohta. Kun astut myymäläämme, koulutettu henkilökuntamme ottaa sinut vastaan ja käy kanssasi läpi sekä näköösi että terveyteesi liittyvät perustiedot, joiden avulla pystymme palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Klikkaa videota niin saat lisätietoa.

2. Esitutkimus

 
Ennen kuin suoritamme sinulle varsinaisen näöntutkimuksen, haluamme tietää silmiesi yleisen terveydentilan. Sen jälkeen pystymme räätälöimään näöntutkimuksen tarpeidesi mukaan. Silmiesi terveydentilan arviointia varten suoritamme sinulle sarjan testejä huipputeknologiaa edustavilla laitteilla. Testit ovat kestoltaan lyhyitä ja saamme niiden avulla nopeasti tiedon silmiesi terveydentilasta. Digitaalisen silmänpohjakameran avulla pystymme havaitsemaan varhaiset merkit vakavista sairauksista, kuten mm. glaukoomasta. Klikkaa videota niin saat lisätietoa.

3. Näöntutkimus

 
Ennen varsinaista näöntutkimusta optikkomme keskustelee huolenaiheistasi ja tarpeistasi sekä arvioi esitutkimusvaiheessa sinulta otetut silmänpohjakuvat ja muut mittaustulokset. Kokonaisvaltaisessa näöntutkimuksessa käytämme apuvälineinä mm. tonometria, autorefraktometria, retinoskooppia ja opthalmoskooppia. Täsmällisten tulosten ja eksaktin silmälasireseptin varmistamiseksi kumpikin silmä tutkitaan erikseen ja yhdessä, eikä mitään jätetä arvailujen varaan. Klikkaa videota niin saat lisätietoa.

4. Silmälasien valitseminen

 
Koulutettu silmälasistailistimme auttaa sinua valitsemaan tuhansista kehyksistämme ja lukuisista linssivaihtoehdoistamme silmälasit, jotka sopivat kasvojesi muotoon, ihotyyppiisi, hiuksiisi ja tyyliisi. Lisäapuna valintatyössä toimii digitaalinen silmälasien mitoituslaite. Sen avulla saamme räätälöityä linssit silmiesi yksilöllisten mittojen mukaisiksi, mikä puolestaan takaa silmälasiesi täydellisen käyttömukavuuden. Klikkaa videota niin saat lisätietoa.

5. Nouto

 
Kun saavut noutamaan valmiita silmälasejasi, varmistamme sovittamalla, että ne sopivat sinulle täydellisesti ja tuntuvat päällä mukavilta. Muistutamme myös, että silmälaseillesi on ostohetkestä lukien kolmen kuukauden tyytyväisyystakuu. Jos siis silmälasisi eivät jostain syystä tunnu täydellisiltä, voit huoletta palata myymäläämme, niin hoidamme asian kuntoon. Klikkaa videota niin saat lisätietoa.

Varaa aika täältä

Nyt voitkin suunnata kohti lähintä Specsavers-liikettä ja testata käytännössä, onko palvelumme yhtä ystävällistä ja asiantuntevaa kuin kerroimme. Varaa aika täältä