Naisten silmälasitrendit

Löydä oikeat silmälasit itsellesi

Oli tyylisi mikä tahansa, me autamme löytämään Sinulle parhaiten sopivat kehykset.

Naisten kehysmallistosta löydät laajan valikoiman tyylejä aina klassisen hienostuneesta rohkeaan ja moderniin. Kehysvalikoimastamme löydät kehyksiä alkaen 29€ sekä designer -kehyksiä hintaryhmistä 149€ - 199€. Kaikkiin hintoihimme sisältyy Pentax -vakioyksiteholinssit.

 

Syvät, vivahteikkaat violetit, siniset, pinkit ja vihreät ovat nousevia kehystrendejä. Specsaversilta löydät upean malliston naisten silmälaseja, kun haluat piristää talvi-lookiasi väreillä. Materiaalivaihtoehtoina muovi, metalli, teräs- sekä titanium. Voit etsiä sopivia kehyksiä materiaalin mukaan kehysvalikoimastamme.

Margery - 25634525

MARGERY 59€

Syvä, hieman läpikuultava vihreä muovikehys kirkastaa sinisiä ja vihreitä silmiä sekä sopii vaaleaan ihon sävyyn mustaa paremmin. Kehyksen naisellinen, kaareva yläosa on todella imarteleva, sillä se korostaa ja nostaa silmiä. 
Ref: 25634525

Katso lisää naisten kehyksiä hintaryhmästä 59€

Red or Dead 25655025

RED OR DEAD 95 149€

Syvä luumunpunainen ja kissamainen kehys, jossa kukkakuviointi aisoissa. Ajankohtaiset punainen ja violetti piristävät asukokonaisuutta! Ref: 25655025

Katso lisää designer -kehyksiä tästä!

Carita 79€

CARITA 79€

Syvän violetti kehys on naisellinen ja elegantti. Aisojen metallinen yksityiskohta on koristeellinen ja sisäosan vaaleampi liila luo kontrastia. Tämä kehys sopii myös useimmille moniteholinsseille. Ref: 25634648

Katso lisää violetteja kehyksiä tästä!

Korosta parhaita piirteitäsi

Korosta parhaita piirteitäsi

Vaatteiden tapaan voit käyttää oikeanlaisia kehyksiä kiinnittämään huomiota parhaisiin piirteisiisi ja korostamaan persoonallisuuttasi. Valitse omia kasvojasi, ihon, silmiesi ja hiustesi väriä korostava kehyksen muoto ja väri. Oletko vielä epävarma, mikä on oma mallisi? Lue lisää vinkkejä Kehysten valinta -sivuiltamme. Myös liikkeidemme henkilökunta auttaa Sinua mielellään löytämään itsellesi täydelliset kehykset.

Designer -kehykset

Designer -brändit

Rakastatko designer -brändejä? Katso suositut mallistomme, kuten Bruuns Bazaar, Osiris, Tiger of Sweden ja Tommy Hilfiger.

Moniteholinsseihin sopivat kehykset

Moniteholinsseille sopivat kehykset

Suurin osa kehyksistä sopii yksiteho- ja moniteholinsseille. Jos tiedät, tarvitsetko yksi- tai moniteholinssit, voit hakea niihin sopivia kehyksiä kehysvalikoimassamme - valitse kriteeriksi Linssityyppi -valikosta oikea linssi.