Huolehdi silmiesi hyvinvoinnista

Huolehdi silmiesi hyvinvoinnista

Näöntutkimuksemme sisältää digitaalisen silmänpohjakuvauksen ja silmien terveydentilan arvioinnin.

Varaa aika

Optikon Kokonaisvaltainen näöntutkimus

Me Specsaversilla välitämme silmiesi terveydestä ja Pohjoismaiden suosituimpana optikkoketjuna tutkimme vuosittain miljoonia silmiä. Huolehdimme vuosi vuodelta myös yhä useamman suomalaisen silmistä. Specsaversin Kokonaisvaltainen näöntutkimus, jossa optikkomme arvioi myös silmiesi terveydentilaa, voi auttaa havaitsemaan viitteitä vakavistakin sairauksista ja voi harvinaisissa tapauksissa jopa pelastaa ihmishenkiä.

Suosittelemme, että käyt näöntutkimuksessa vähintään joka toinen vuosi varmistaaksesi, että silmiesi terveydessä tapahtuvat mahdolliset muutokset havaitaan ja hoidetaan tarvittaessa. Anna mahdollisuus kattavalle näöntutkimukselle ja varaa aikasi tänään.

Varaa aika

Tutustu Reetan tarinaan

Optikon Kokonaisvaltaisessa näöntutkimuksessa voimme havaita varhaisia merkkejä paitsi silmäsairauksista myös monista muista sairauksista, kuten esimerkiksi diabeteksesta. Mikäli havaitsemme mahdollisia varhaisia merkkejä, ohjaamme sinut silmälääkäriin tai lääkäriin. Katso Reetan tarina videolta, jossa hän kertoo kuinka käynti Specaversilla muutti hänen elämänsä.

Varaa aika

Varaa näöntutkimusaika

Tarvitsenko näöntutkimuksen?

Näöntutkimus

Tarvitsenko näöntutkimuksen?

Kokonaisvaltaisin näöntutkimuksemme

Ei vain näöntarkastus

Kokonaisvaltaisin näöntutkimuksemme

Varaa näöntutkimusaika

Varaa näöntutkimusaika

Varaa aika Kokonaisvaltaiseen näöntutkimukseen

Ehdot

Optikon Kokonaisvaltainen näöntutkimus 29 € (normaalihinta). Optikko ei voi itsenäisesti määrätä silmälaseja henkilölle, jolla on todettu silmäsairaus tai jolle on tehty silmiin kohdistuva leikkaus. ©2021 Specsavers.