Yli 40-vuotiaat ja aikuisnäkö

Yli 40-vuotiaat

Aikuisnäkö – luonnollinen muutos näkökyvyssä

Näkökykysi alkaa muuttua noin 40-vuotiaana. Aikuisnäkö (hämärtynyt lähinäkö) vaikuttaa kaikkiin ennemmin tai myöhemmin. Mutta ei hätää - tarvitset vain näöntarkastuksen, jotta saamme selvitettyä mikä sopii juuri sinun silmillesi. Tutustu monipuoliseen Kokonaisvaltaiseen näöntutkimukseemme tästä ja varaa oma aikasi heti!

Moniteholasit

Moniteholaseissa on eri voimakkuudet yhdessä linssissä, mutta niissä ei ole näkyvää rajaa kuten kaksiteholinsseissä saattaa olla. Moniteholinsseissä on portaaton voimakkuuden muutos, joten ne näyttävät tavallisilta linsseiltä ja näet yksillä laseilla hyvin sekä kauas, välialueelle että lähelle. Monitehosilmälasit saat edullisesti Specsaversilta- lue lisää tästä!

Kaksiteholasit

Jos tarvitset voimakkuudet liki- ja kaukonäköä varten, ovat kaksiteholasit oikea vaihtoehto. Tarvitset vain yhdet lasit, sillä kaksiteholaseissa on kaksi voimakkuusaluetta yhdessä linssissä.

Lukulasit

Jos tarvitset hieman apua sanomalehden tai kirjan tekstin näkemisessä, lukulasit ovat yksinkertainen ratkaisu. Lukulasit oikeilla vahvuuksilla auttavat sinua jälleen näkemään tekstin kirkkaana. Specsaversilta saat silmälasit alk. 19 € - lue lisää tästä!

Piilolinssit

Jos silmälasien pitäminen ei miellytä, voit kokeilla piilolinssejämme. Mukavat piilolinssimme tarjoavat enemmän valinnanvaraa urheiluun ja muuhun aktiiviseen toimintaan. Valikoimastamme löytyy myös monitehopiilolinssit, joilla näet hyvin kaikilla etäisyyksillä. Tutustu piilolinssivalikoimaamme tästä!