Osiris

Osiris

Brand Image

Uudet design-silmälasit Osirikselta
179 €

Me kaikki kaipaamme välillä pientä, spontaania irrottelua. Hetkiä, jolloin voimme laskea suojakilpemme ja tehdä jotain puhtaasta tekemisen ilosta. Samasta syystä tulet ihastumaan Osiriksen uuteen mallistoon, joka on saatavana vain Specsaversilta.

Yksityiskohtien tarkkuus, materiaalien laadukkuus ja rohkea muotoilu ovat omiaan vaativalle ja itsevarmalle omistajalle. Materiaaleina Osiris hyödyntää sekä titaania että asetaattimuovia. Kehysten värityksessä sen sijaan leikitellään kontrastilla yhdistelemällä tummia sinisen, punaisen ja mustan sävyjä sisäosien, otsakiskon ja aisojen harjattuun kultaan.

Nämä luomukset eivät kuitenkaan ole vain tyylikkäitä, vaan myös mukavia käyttää. Redtenbacherin integroidut saranat ovat lujat ja kestävät. Rohkeasti muotoillut nenätyynyt ja brändätyt aisanpäiden suojukset ovat paitsi elegantit myös erittäin miellyttävät.

Nämä uskaliaat, uudet kehysmallit on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat nauttia elämästään täysin siemauksin... ja myös uskaltavat tehdä niin.

Diva

SKU 30477032

Näennäisen kainot, mattamustat metallikehykset, joiden sisäosat ovat harjattua kultaa. Tämä kehysmalli päästää sisäisen diivasi totisesti loistamaan. Otsakiskon fiksusti muotoillut, porrastetut reunat korostavat kehysten naisellista kissansilmälookia. Uniikit, titaaniset nenätynyt ja brändätyt aisanpäät varmistavat, että pysyt huomion keskipisteessä.

Tutustu kehykseen

Fiery

SKU 30477056

Hehkuvan punaiset kehykset, jotka uhkuvat itsevarmuutta. Täyteläisen punaista, asetaattimuovista etuosaa on korostettu kulmakarvalinjaa myötäilevillä, koristelluilla metallivahvikkeilla, jotka yhdistyvät huomaamattoman sulavasti aisoihin. Ainutlaatuisia, titaanisia nenätyynyjä ja aisanpäitä koristaa tyylikäs Osiriksen logo.

Tutustu kehykseen

Drive

SKU 30477162

Vintage-henkiset, sulavalinjaiset kehykset modernilla twistillä. Asiantuntijuutta uhkuva, hienostunut kokonaisuus. Tyylikäs Havana-väritys yhdistettynä lyijynharmaisiin detaljeihin ja aisoihin. Väriyhdistelmä, kohotettu kulmakarvalinja ja porrastetut etuosan kulmat ovat omiaan kohdistamaan huomion silmiin.

Tutustu kehykseen

Eccentric

SKU 30477179

Tyylikkät, pyöreät titaanikehykset. Mattamusta etuosa harjattua metallia. Etuosan kulmat porrastetut ja kulmakarvalinjaa korostavat. Avaimenreikämallinen nenäsilta ja huippulaadukkaat, integroidut saranat. Älykkölookin täydentävät yönsiniset aisat ja mustat, brändätyt aisansuojukset aisanpäät sekä nenätyynyt.

Tutustu kehykseen

Unique

SKU 30477117

Näissä syvissä ja kulmikkaissa kehyksissä elegantti yksinkertaisuus yhdistyy huipputason laatuun. Mattamustaa etuosaa korostavat kiiltävän mustat yksityiskohdat. Kapeiden aisojen päistä kohotettuun kulmakarvalinjaan asti kulkeva, harjattua kultaa oleva raita sekä laadukkaat saranat antavat kehyksille aimo annoksen ylellisyyttä. Kullanvärisiä, titaanisia aisanpäitä koristaa hienostunut Osiriksen logo.

Tutustu kehykseen

Respect

Klassista muotoilua moderneilla mausteilla. Tämä kehysmalli suorastaan huutaa osakseen kunnioitusta. Kaunista Havana-liukuväriä täydentävät upeasti yönsiniset titaanikoristeet. Kulmakarvalinjaa myötäilevä metallivahvike korostaa etuosan uniikkia muotoilua ja yhdistyy huomaamattoman tyylikkäästi ohuisiin aisoihin.

Tutustu kehykseen