Piilolinssit

Piilolinssit

Etsitkö laadukkaita piilolinssejä? Specsaversin easyvision®-piilolinssit ovat erittäin korkealaatuisia ja sopivat eri käyttötilanteisiin. Perus-hintaluokan piilolasit tarjoavat erittäin edullisen vaihtoehdon satunnaiseen piilolinssien käyttöön. Kattavasta valikoimastamme löydät jo erilaisia kertakäyttö-, yötäpäivää- ja kuukausilinssejä sekä toorisia kuukausilinssejä. Linssivalikoimastamme löydät lisäksi monitehopiilolinssejä. Piilolinssejä saatavilla aina asiakkaan omilla vahvuuksilla.

Suosittelemme varaamaan ajan piilolinssisovitukseen, mikäli et ole käyttänyt piilolinssejä aikaisemmin. Piilolinssisovituksen voit varata suoraan liikkeestämme puhelimitse. Mikäli olet jo piilolinssien käyttäjä, voit varata piilolinssikontrollin suoraan tästä. Piilolinssien käyttäjille suosittelemme kontrollikäyntiä kerran vuodessa. 

Kertakäyttölinssit

Easyvision®-kertakäyttölinssit

easyvision®-kertakäyttölinssit sopivat useimmille käyttäjille. Niitä ei tarvitse puhdistaa – käytät niitä vain päivän ja heität illalla pois. Nämä edulliset piilolinssit sopivat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön, viikonloppuihin, urheiluun tai vaikkapa juhliin.

Mahdollisimman mukaviksi suunnitellut kertakäyttölinssit, joita voit käyttää päivittäin. Pakkauskoosta johtuen useimmille asiakkaille minimiostos: piilolinssit alk. 30 €/1 kk. Hintaan ei sisälly sovitusta, näöntarkastusta eikä piilolinssinesteitä (mikäli tarpeen).

Tutustu kertakäyttöpiilolinsseihin tästä!

Kuukausilinssit

Easyvision® -kuukausilinssit

Specsaversin easyvision® -kuukausilinssit on valmistettu ainutlaatuisesta, biologisesti hajoavasta materiaalista, ja ne ovat todennäköisesti maailman mukavimmat linssit. Jos olet luopunut piilolinsseistä epämukavuuden vuoksi, kokeile easyvision®-kuukausilinssejä. Kausittaiset piilolinssien käyttäjät voivat käyttää erityisesti uusimpia silicon hydrogel -linssejämme huomattavasti kauemmin kuin tavallisia piilolinssejä!

Pakkauskoosta johtuen useimmille asiakkaille minimiostos: piilolinssit alk. 33 €/3 kk, monitehopiilolinssit alk. 61 €/3 kk. Hintaan ei sisälly sovitusta, näöntarkastusta eikä piilolinssinesteitä (mikäli tarpeen).
 

Nukkuessa käytettävät yötäpäivää-linssit

easyvision® night&day -piilolinssit on valmistettu erikoismateriaalista, ja siksi voit käytää niitä yhtäjaksoisesti jopa 30 päivää. Asetat vain piilolinssit silmiisi ja unohdat ne – kuukauden kuluttua voit ottaa ne pois. Sinun ei tarvitse ottaa linssejä pois edes yön ajaksi tai puhdistaaksesi niitä.

Pakkauskoosta johtuen useimmille asiakkaille minimiostos: piilolinssit alk. 51 €/3 kk, monitehopiilolinssit alk. 89 €/3 kk. Hintaan ei sisälly sovitusta, näöntarkastusta eikä piilolinssinesteitä (mikäli tarpeen).

Tutustu kuukausilinsseihin tästä! 

Tooriset linssit

Tooriset easyvision® -linssit hajataitteisuuden korjaamiseen

Onko sinulla hajataittoa? Toorisilla linsseillä näet selkeämmin! Easyvision-valikoimissa on sekä toorisia kertakäyttö- että kuukausilinssejä. Pakkauskoosta johtuen useimmille asiakkaille minimiostos: piilolinssit alk. 54 €/1 kk. Hintaan ei sisälly sovitusta, näöntarkastusta eikä piilolinssinesteitä (mikäli tarpeen).

Tutustu toorisiin piilolinsseihin tästä!

Moniteholinssit

easyvision®-monitehopiilolinssit

Voit käyttää piilolinssejä, vaikka tarvitset eri voimakkuudet lukemiseen ja nähdäksesi kauas. Voit myös käyttää silmälaseja nähdäksesi lähelle ja piilolinssejä nähdäksesi kauas, tai eri voimakkuuksia kummankin silmän piilolinssissä. Kaksitehot ja monitehot ovat myös mahdollisia – kysy optikoltasi lisää easyvision®-moniteholinsseistä.

Monitehopiilolinsseillä näet hyvin kaikille etäisyyksille, koska linsseissä on portaaton voimakkuuden muutos. Easyvision-valikoimissa sekä kertakäyttö- että kuukausimoniteholinssejä. Pakkauskoosta johtuen useimmille asiakkaille minimiostos: monitehopiilolinssit alk. 61 € / 3kk. Hintaan ei sisälly sovitusta, näöntarkastusta eikä piilolinssinesteitä (mikäli tarpeen).

Tutustu monitehopiilolinssivalikoimaan tästä!