Specsavers Optikko Helsinki Redi avataan 20.9.

Specsavers Optikko Helsinki Redi avajaistarjoukset

-50% alennus Design-silmälaseista

Uusi, upea Specsavers Optikko Helsinki Redi avataan 20.9. Avajaisten kunniaksi saat 50% alennuksen Design-silmälasiesi loppusummasta. Siis paitsi kehyksistä, myös linsseistä ja lisämukavuuksista. 

Lisäksi tarjoamme optikon Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen täysin ilmaiseksi (arvo 29 €).  

Avajaistarjoukset voimassa myös seuraavissa Specsavers Optikko -liikkeissä 20.9.-30.9.:
Espoo Entresse, Iso Omena, Sello
Helsinki Forum, Itäkeskus, Kannelmäki, Malmi
Vantaa Myyrmäki
 

Specsavers Redin ajanvaraukset avajaisiin asti soittamalla liikkeeseen: 040 192 2248

Muihin avajaistarjouksiin osallistuviin liikkeisiimme voit varata näöntutkimusajan kampanja-ajalle normaalisti alla olevan online varauksen kautta tai suoraan liikkeessä.

Tutustu laajaan design kehysvalikoimaamme täällä.

 


Varaa aika

Hyödynnä huimat tarjouksemme ja varaa aika täältä

 

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ehdot

Tarjous koskee Design -silmälaseja alk. 149 €. Alennus annetaan ostoksen loppusummasta. Ei voi yhdistää Valitse 2 Maksa 1 -hinnoitteluun eikä tarjouksiin eikä tarjous koske Boss Orange, Balmain, will.i.am, eikä Ivana Helsingin uutta mallistoa. Optikon Kokonaisvaltainen näöntutkimus ilmaiseksi (norm. 29 €). Tarjoukset voimassa Specsavers Optikko Helsinki Redin, Helsinki Forumin, Helsinki Itäkeskuksen, Helsinki Kannelmäen, Helsinki Malmin, Espoo Entressen, Espoo Iso Omenan, Espoo Sellon ja Vantaa Myyrmäen liikkeissä 30.9.2018 asti. ©2018 Specsavers