Ainutlaatuinen tilaisuus yrittäjähenkiselle optikolle

Sinustako Specsavers -yrittäjä?

Haluatko haastaa itsesi? Janoatko menestystä? Onko sinulla jo usean vuoden kokemus optikon työstä? Jos vastasit kyllä, nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus lähteä Specsavers -yrittäjäksi.

Etsimme yrittäjähenkisiä ja tarmokkaita optikko-yrittäjiä Jyväskylään, Kuopioon, Saloon, Raumalle, sekä pääkaupunkiseudulle. Tarjoamme sinulle upeat liiketilat keskeisellä sijainnilla ja ainutlaatuisen mahdollisuuden menestyä. Soita ja kerromme lisää tästä upeasta tilaisuudesta.  

Kysy lisätietoja yrittäjämahdollisuuksista:

Jari Hänninen
Head of Professional Recruitment of Finland
Puh: +358 400 164 337
S-posti: [email protected]

"Olen aina tiennyt, että tässä ammatissa yrittäminen on myös mahdollinen vaihtoehto. Nyt oli minun aikani ottaa uralla askel eteenpäin."
Sami Hämäläinen, Optikko-yrittäjä, Mikkeli

"Voin saada töitä optikkona mistä tahansa, mutta yrittäjyys tarjosi ennennäkemättömiä mahdollisuuksia"
Anni Käppi, Optikko-yrittäjä, Pori

 

Specsavers Optical Group on maailman suurin yksityinen optikkoketju, joka tarjoaa asiakkailleen ammattimaisia näönhuoltopalveluita sekä muodikkaita ja laadukkaita silmälaseja edullisin hinnoin. Meillä on yli 30 000 työntekijää maailmanlaajuisesti ja yhteensä lähes 1800 liikettä kymmenessä eri maassa. Optikot Doug ja Mary Perkins perustivat Specsaversin vuonna 1984, ja ylpeänä voimme kertoa olevamme edelleen perheyritys. Suomessa Specsavers aloitti heinäkuussa 2007 ja liikeet ovat paikallisten yrittäjien omistuksessa. ©Specsavers 2017.