Sinustako Specsavers -yrittäjä?

Sinustako Specsavers -yrittäjä?

Haluatko haastaa itsesi? Janoatko menestystä? Etsimme jatkuvasti yrittäjähenkisiä ja tarmokkaita optikko- ja retailyrittäjiä liikkeisiimme ympäri maan. Tarjoamme sinulle upeat liiketilat keskeisellä sijainnilla ja ainutlaatuisen mahdollisuuden menestyä. 

Miksi juuri meille?

Specsavers on kasvua tavoitteleva, kunnianhimoinen ja jatkuvasti uusia mahdollisuuksia etsivä perheyritys. Meillä saat vahvan ketjun tuen jotta sinä voit menestyä yrittäjänä. Kyseessä on aito kumppanuus, jossa toimitaan yhdessä kohti menestyvää tulevaisuutta.

Me Specsaversilla olemme näönhuollon vahvoja ammattilaisia. Koemme velvollisuudeksemme edistää ja kehittää optista toimialaa, tarjoamalla  yrittäjillemme ja työntekijöillemme laajat mahdollisuudet kehittää itseään erilaisten koulutusohjelmien kautta.

Liiketoimintamalli

Liikkeissämme toimii yleensä kaksi yrittäjää, optikko- ja retail-yrittäjä, jotka omistavat liikkeen yhdessä. Optikkoyrittäjä tuo vahvan optisenalan ammattitaidon yhdessä liikkeessä työskentelevien optikoiden kanssa, kun taas retail puolen yrittäjä johtaa ja kehittää myyntiä, kouluttaa henkilöstöä ja takaa laadukkaan asiakaspalvelun.

Kun yhdistämme nämä kaksi vahvuutta on meillä hyvät lähtökohdat menestykseen.

Kysy lisätietoja yrittäjämahdollisuuksista:

Marianne Lumme

Professional Recruitment Manager
Mobile +358 (0) 50366 7281
Email marianne.lumme@specsavers.com

"Olen aina tiennyt, että tässä ammatissa yrittäminen on myös mahdollinen vaihtoehto. Nyt oli minun aikani ottaa uralla askel eteenpäin."
Sami Hämäläinen, Optikko-yrittäjä, Mikkeli

"Voin saada töitä optikkona mistä tahansa, mutta yrittäjyys tarjosi ennennäkemättömiä mahdollisuuksia"
Anni Käppi, Optikko-yrittäjä, Pori

 

Specsavers Optical Group on maailman suurin yksityinen optikkoketju, joka tarjoaa asiakkailleen ammattimaisia näönhuoltopalveluita sekä muodikkaita ja laadukkaita silmälaseja edullisin hinnoin. Meillä on yli 30 000 työntekijää maailmanlaajuisesti ja yhteensä lähes 1800 liikettä kymmenessä eri maassa. Optikot Doug ja Mary Perkins perustivat Specsaversin vuonna 1984, ja ylpeänä voimme kertoa olevamme edelleen perheyritys. Suomessa Specsavers aloitti heinäkuussa 2007 ja liikeet ovat paikallisten yrittäjien omistuksessa.