Miksi hankkia aurinkolasit vahvuuksilla?

Koska ne ovat miellyttävät käyttää ja suojaavat silmiä. Vahvuuksilla teetettyjen aurinkolasien edut ylittävät siis haittapuolet, mutta pureudutaanpa asiaan vielä tarkemmin.

Onko sinulla tänään silmälasit vai piilolinssit? Ja kuinka suojaat silmiäsi auringolta? Käytätkö piilolinssien kanssa tavallisia aurinkolaseja vai onko sinulla aurinkolasit vahvuuksilla? Vai käytätkö tavallisia aurinkolaseja, sillä sinulla on vain vähän vahvuutta ja hyväksyt sen, että näkymä ei ole täysin tarkka? Toivottavasti et sentään. Yksi asia on kuitenkin varma: UV-säteet ovat haitallisia iholle ja silmille, ja siksi niitä pitää suojata. Miten se siis kannattaa tehdä?

Ehkä sinullekin vahvuuksilla?

Miten saada sekä käyttömukavuutta että riittävää suojaa? Käyttämällä aurinkolaseja vahvuuksilla vai piilolinssi-aurinkolasi-yhdistelmällä? Molemmat toimivat hyvin, joten jokaisen omat mieltymykset ja rutiinit vaikuttavat siihen, kumpi on parempi valinta. Aina ei huvita käyttää piilolinssejä, erityisesti jos silmät ovat rasittuneet tai on itse väsynyt. Silloin aurinkolasit vahvuuksilla voivat olla parempi valinta. Kun käyttää aurinkolaseja joissa on vahvuudet, on mukaan kuitenkin otettava toiset lasit, mikä joistakin tuntuu hankalalta. Toiset taas säilyttävät vaihtolaseja aina taskussa, laukussa tai autossa, joten kyse on tässäkin tottumuksesta. Piilolinssien käyttäjien kannattaa kuitenkin yleensä hankkia varalle myös aurinkolasit vahvuuksilla.

Aika hankkia uudet aurinkolasit?

Tutustu tarjouksiin

Katso lisää

Aurinkolasit toiseksi pariksi?

Aurinkolasit vahvuuksilla maksavat yleensä yhtä paljon kuin tavalliset silmälasit. Specsaversilla saat ne veloituksetta toiseksi pariksi, kun ostat silmälasit. Ne täydentävät toisiaan, joten siinä on järkeä. Usein ne, jotka hankkivat ensimmäistä kertaa aurinkolasit vahvuuksilla silmälasien rinnalle, harmittelevat, etteivät tehneet niin jo aiemmin.