Trends Tortoiseshell

Ikuinen klassikko, kilpikonnakuosi, on vintage-tyyli, joka soveltuu hienosti vähän suurikokoisempiin kehyksiin. Sen täyteläinen ruskean ja oranssin sävyinen kuviointi antaa kehyksille tyyliä, joka sopii kaikille kasvoille. Se tuo lämpöä katseeseesi. Specsaversillä on paljon erilaisia laseja nykyaikaisista tyyli-ikoneista pyöreisiin ja leveisiin malleihin, ja siksi jokainen löytää meiltä juuri oikeat lasit.

Trendien inspiroimaa

Kilpikonnakuosiset kehykset ovat valloittaneet koko maailman muotinäytösten lavoilta katukahviloihin. Ne tuovat tuulahduksen menneeltä ajalta tämän päivän vilskeeseen, ja niiden tummasävyinen kauneus sopii jokaiseen tyyliin iltatilaisuuksien muodollisista asuista rennon letkeään vapaa-aikaan asti. Kilpikonnakuosi on elegantti muistutus muodin historiasta ja tuo sopivasti tyyliä vapautuneeseen ja katseet kääntävään tyyliin.

Specsavers tortoiseshell glasses

Tässä kilpikonnankuori-kehyksessä on skandinaavisia vivahteita. Suora kulmakarvalinja ja nenäsilta antavat kehykselle uskottavan säväyksen.

Tutustu Specsavers-mallistoon
Specsavers tortoiseshell glasses

Jos haluat ajatonta muotoilua kevyesti kilpikonnakuosilla, käy tutustumassa Specsaversin omaan mallistoon. Se tarjoaa huipputyylikkäitä kehyksiä, jotka ovat kuin suoraan huippusuunnittelijan pöydältä - ilman design-tuotteiden hintalisää.

Tutustu Specsavers-mallistoon

Rakastamme!

Cheap Monday - Specsavers

Haluatko trendikkäät, vahvat ja ylisuuret silmälasit? Tämä kehys on silloin tarkoitettu sinulle. Kehyksessä kilpikonnankuori -look ulkopinnalla yhdistettynä paksuun taivaansinisen ja valkoisen kerrokseen.

Tutustu Cheap Monday -mallistoon
Tommy Hilfiger

Naisten kehysten syvälliset toffeensävyt ja hienopiirteinen muotoilu löytävät monia keinoja jännittäviin vivahteisiin, ja sivusuunnan minimalistinen raidoitus vetää koko tyylipaketin upeasti yhteen.

Tutustu Tommy Hilfiger -mallistoon
Osiris

Täyteläisemmät kehykset nostavat kilpikonnankuoren kauniisti esiin ja lisäävät siten tyylikkään asusteen pukeutumiseesi kuin itsestään. Tummat sävyt sulautuvat päivittäisiin asuvalintoihin kirkkaampia helpommin.

Tutustu Osiris-mallistoon
Designer glasses at Specsavers

Näillä laseilla tuo oman varman makusi selvästi esille - valitse mallit vaatekaappisi mukaan.