Löydä hiustesi väriin sopivat silmälasit

Kastanjanruskea

Heijasta hiustesi luonnollista lämmintä väriä punaruskealla, kullalla, kuparilla tai kilpikonnakuosilla. Vihreät ja ruskeat sävyt sopivat silmiesi väriin. Suosittelemme välttämään keltaisia sävyjä, jotka heikentävät punaisten hiusten näyttävyyttä.

Vaalea

Vaalea

Jos hiuksesi ovat vaaleat, hunajan ja pronssin sävyiset, kokeile niiden luonnolliseen sävyyn sopivia erittäin kevyitä kilpikonna- ja meripihkakuoseja. Jos hiuksissasi on viileitä, platinanvärisiä pohjasävyjä, kokeile pastellivärejä, jotka sopivat hiuksiisi, mutta eivät ole liian hallitsevia. Vältä tummia ja raskaita tyylejä, sinisen ja vihreän kaltaisia kylmiä värejä ja vaaleita metallisävyjä.

Vaaleanruskea

Vaaleanruskea

Pronssi ja muut lämpimät metallisävyt täydentävät hiusten punaisia sävyjä, ja kevyet kilpikonnakuosit korostavat ruskeita vivahteita. Vältä raskaita, tummia tyylejä, kylmiä värejä ja vaaleita metallisävyjä, sillä ne saattavat latistaa hiustesi väriä.

Tummanruskea

Tummanruskea

Valitse vaaleita metallisävyjä kuten hopea tai punametalli ja mustia tai tummia kilpikonnakuosia. Suosittelemme välttämään pastellisävyjä ja raskaita tyylejä.

Vaaleanharmaa

Vaaleanharmaa

Kokeile runsaita, syviä värejä kuten kirsikanpunaista tai merensinistä. Ne täydentävät hiustesi luonnollista väriä. Myös metallivärit sopivat hyvin vaaleanharmaisiin hiuksiin. Vältä keltaisia tai ruskeita sävyjä, sillä ne voivat tylsentää vaaleanharmaita hiuksia.