Soul Safari -mallisto

Työn Ja Muun Elämän Tasapaino

Koska jokapäiväinen arkemme on usein hektistä ja hermoille käyvää, Specsavers haluaa esitellä Soul Safarin malliston, joka tuo rentouttavan tuulahduksen kiireen ja kaaoksen keskelle. Tämä kehysmallisto tiedostaa kaipuumme harmonisempaan elämään. Malliston luonnolliset muodot ja värit -vaalean läpikuultavista kilpikonnakuvioihin, sinisiin, harmaisiin ja tuhkanmustiin – auttavat meitä pääsemään takaisin kosketuksiin merkityksellisempien asioiden ja juuriemme kanssa.

 

Tärkein Aistimme

Näkö on aisteistamme tärkein, ja vastaanotamme jopa 80 % kaikista aistihavainnoistamme silmiemme välityksellä. Niinpä näkökykymme säännöllinen vaaliminen on ensiarvoisen tärkeää. Me Specsaversilla suosittelemmekin näöntutkimuksessa käymistä kahden vuoden välein, sillä näkömme muuttuu läpi elämän.

Specsaversin Kokonaisvaltaisessa näöntutkimuksessa voit tarkastuttaa samalla kertaa sekä näkösi että silmiesi terveyden. Tutkimuksen avulla optikkomme pystyvät havaitsemaan varhaiset merkit silmänpainetaudin ja silmänpohjan rappeuman kaltaisista silmäsairauksista sekä monista muista vakavista sairauksista.

Etkö Hahmota Isompaa Kuvaa?