Takuulla tyytyväiset asiakkaat

Me Specsaversilla haluamme, että olet tyytyväinen ostokseesi. Lue lisää mm. kahden vuoden laatutakuustamme ja ilmaisesta jälkihuollosta.

Kahden vuoden laatutakuu

Kahden vuoden laatutakuu

Rakastamme tyytyväisiä asiakkaita. Siksi kaikilla kehyksillämme ja linsseillämme on kahden vuoden laatutakuu. Tämä tarkoittaa sitä, että takaamme materiaalien, pinnoitteiden ja valmistusprosessien laadun ja korjaamme tai vaihdamme maksutta kahden vuoden ajan silmälasit, jotka eivät vastaa korkeita valmistusstandardejamme. Voit luottaa siihen, että takuumme ei rajoita kuluttajansuojalain mukaisia oikeuksiasi.

Tutustu kehysvalikoimaamme

100 % tyytyväisyystakuu

Haluamme, että asiakkaamme voivat olla täysin tyytyväisiä uusiin laseihinsa. Jos sinulla on mitään huolia kolmen kuukauden sisällä ostopäivämäärästä, haluamme löytää ratkaisun ja korjata tilanteen. 

Tyytyväisyystakuumme sisältää:

  • 3 kuukauden tyytyväisyystakuun kehyksillesi. Joskus on vaikea tietää ovatko silmälasisi täysin sopivat ennen kuin olet päässyt käyttämään niitä hetken aikaa. Jos haluat vaihtaa kehyksesi 3 kuukauden sisällä ostosta, auttavat asiantuntijamme liikkeissämme sinua löytämään sopivammat uudet kehykset vastaavasta tai edullisemmasta hintaryhmästä ilman lisäkustannusta.  
  • 3 kuukauden tyytyväisyystakuun linsseille. Uusiin silmälaseihin tottumiseen voi mennä aikaa. Jos linssit eivät 3 kuukauden sisällä ostosta vieläkään tunnu hyviltä, voit vaihtaa ne yhden kerran veloituksetta uusiin linsseihin vastaavasta tai edullisemmasta hintaryhmästä. 
  • 3 kuukauden tottumistakuun moniteholinsseille. Mikäli et totu uusiin moniteholaseihisi 3 kuukauden aikana, etsimme sinulle toisen sopivamman ratkaisun.

Ilmainen jälkihuolto

Kun ostat silmälasit Specsaversilta, haluamme, että olet 100 % tyytyväinen ostokseesi. Siksi myös jälkihuolto kuuluu pakettiin. Voit aina tulla takaisin liikkeeseen ja ystävällinen henkilökuntamme säätää tai puhdistaa silmälasisi veloituksetta.

Etsi liike
Ilmainen jälkihuolto

Näin pidät lasisi loistavassa kunnossa

Haluamme auttaa sinua pitämään huolta laseistasi. Oikeanlaisella hoidolla ja huolenpidolla pidennät lasiesi käyttöikää. Tässä muutamia Specaversin asiantuntijoiden vinkkejä laseista huolehtimiseen. 

  • Puhdista linssit päivittäin mikrokuituliinalla. Jos haluat hoitaa linssejäsi erityisen hyvin, voit lisäksi käyttää linsseille sopivaa puhdistussuihketta. Valikoimistamme löydät silmälaseille kehitettyä puhdistusainetta. Vältä lasiesi altistumista kemikaaleille, kuten hiuslakalle tai voimakkaille puhdistusaineille.
  • Laita lasit päähän ja ota ne pois aina kaksin käsin. Näin varmistat, että kehys säilyttää alkuperäisen muotonsa.
  • Suojaa lasisi äärimmäisiltä lämpötiloilta. Silmälasit eivät kestä kuumaa tai korkeita lämpötiloja, joten jos jätät ne lämpimään paikkaan - esimerkiksi auton kojelaudalle - suojaa ne kankaalla. Ehdottomasti paras vinkki on säilyttää lasit omassa kotelossaan.

Takuumme ei kuitenkaan kata tilanteita, joissa kehykset tai linssit ovat vaurioituneet tai rikkoutuneet asiakkaan itsensä tai toisen henkilön (tai eläimen!) aiheuttamasta vahingosta tai tahallisesta väärinkäytöstä. Vakuutamme, että olemme oikeudenmukaisia ja kohtuullisia arvioidessamme tapahtunutta vahinkoa (vaikkakaan koiran pureskelemia laseja emme korvaa). Takuu ei myöskään kata kadotettuja tai varastettuja silmälaseja (pahoittelut).