Specsavers Tyytyväisyystakuu

100 % tyytyväisyystakuu

Haluamme, että olet sataprosenttisen tyytyväinen uusiin silmälaseihisi. Niinpä annamme ostoksillesi tyytyväisyystakuun jopa kolmeksi kuukaudeksi ostohetkestä.

Jos siis jotain huolenaiheita ilmenee, voit palata myymäläämme, niin hoidamme asian kuntoon. 

• Linssien tyytyväisyystakuu vaihto-oikeudella, 3 kk
• Monitehosilmälasien tyytyväisyystakuu: Jos et totu uusiin monitehoihin, etsimme sinulle vaihtoehtoisen ratkaisun, johon olet tyytyväinen, 3kk
• Ilmainen silmälasien sovituspalvelu kaikissa Specsavers-myymälöissä

Kahden vuoden laatutakuu

Kaikkien Specsavers-tuotteiden laatu, valmistus ja takuu ovat kansainvälisen CE-standardin mukaisia. Annamme tuotteillemme aina kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirheitä koskevan takuun, johon sisältyy tuotteen korjaaminen tai vaihtaminen.

Reseptitakuu

Specsaversin optikot ovat ammattilaisia, joilla on alan paras koulutus. Takaamme, että sinulle esitellään parhaat ratkaisut näkötarpeisiisi. Valitset vain mieleisesi. Jos meiltä hankkimasi lasit eivät jostain syystä toimisi, löydämme syyn. Mikäli määräämiämme linssivoimakkuuksia on tarpeen muuttaa, vaihdamme linssit veloituksetta 3kk ajan ostopäivästä.

Huoltotakuu

Annamme silmälaseillemme huoltotakuun, jotta niiden käyttömukavuus säilyy. Takuu sisältää ilmaisen silmälasien puhdistamisen, istuvuuden tarkistamisen ja säätämisen.