Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi Specsavers pystyy pitämään hintansa niin edullisina?

Specsavers on yksi maailman suurimmista kehysten ja linssien sisäänostajista. Myymme vuosittain noin 12 miljoonaa paria silmälaseja. Suuren myyntivolyymin, suorien sisäänostojen ja omien linssilaboratorien ansiosta voimme tarjota laadukkaita silmälaseja muita edullisempiin hintoihin.

Kuinka toimin, jos en ole tyytyväinen silmälaseihini?

Ota heti yhteys liikkeeseen, josta olet ostanut silmälasit. Specsaversilla on kattava laatutakuu, koska luotamme tuotteidemme laatuun ja haluamme varmistaa, että asiakkaamme ovat ostokseensa tyytyväisiä. Tuotetakuu on kaksi vuotta.

Missä Specsaversin linssit hiotaan?

Specsaversin linssit hiotaan Unkarissa alan viimeisintä teknologiaa edustavissa linssilaboratorioissamme tiukkoja laatukriteereitä noudattaen.

Kuinka usein minun tulisi käydä näöntarkastuksessa?

Näkö on syytä tarkistuttaa vähintään kahden vuoden välein, koska silmän taitto-ominaisuudet muuttuvat koko eliniän ajan ja hitaasti heikentyvää näköä asianomainen ei aina itse huomaa. Näöntarkastus on helppoa ja vaivatonta varata puhelimitse Specsavers Optikko -liikkeestä, poikkeamalla liikkeessä tai kysyä aikoja nettisivujemme kautta.

Pidämme Specsaversilla huolta asiakkaidemme säännöllisestä näönhuollosta – asiakkaamme saavat kahden vuoden päästä kuluttua edellisestä näöntarkastuksestaan Specsaversilla automaattisesti kutsun jälleentarkastukseen. On myös hyvä muistaa, että ikänäköoireita alkaa ilmetä yleensä noin 40-45 –vuotiaana ja tällöin näöntutkimus tulee erityisen ajankohtaiseksi. 

Milloin optikolle, milloin silmälääkärille?

Optikko on näönhuollon asiantuntija ja silmälääkäri tarkistaa silmien terveyden. Optikon näöntarkastuksesta voi aina aloittaa. Mikäli optikon tarkastuksessa havaitaan jotain normaalista poikkeavaa, lähettää optikko henkilön jatkotutkimuksiin silmälääkärille. Silmälääkärissä olisi hyvä käydä tarkistuttamassa silmien terveys viimeistään 40-vuotiaana.

Kuinka voin antaa palautetta saamastani palvelusta tai ostamastani tuotteesta?

Liikkeemme ottavat mielellään vastaan palautetta asiakaspalvelusta joko paikan päällä, puhelimitse tai sähköpostitse osoitteeseen palaute@st.fi.specsavers.com. Palaute on tervetullutta, sillä haluamme ylittää asiakkaan odotukset ja palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuka omistaa Specsaversin?

Specsavers-yhtymä on brittiläisessä perheomistuksessa oleva yritys. Suomalaiset Specsavers Optikko-liikkeistä suurin osa on suomalaisten paikallisyrittäjien omistuksessa ketjun franchising-liiketoimintamallin mukaisesti. Voit lukea lisää Specsaversista tästä linkistä.