Suuri Suomalainen Kävelykoulu 2016

SUURI SUOMALAINEN KÄVELYKOULU

Specsavers Optikko järjestää jälleen yhteistyössä Suomen Sydänliiton ja Suomen urheiluliiton kanssa valtakunnallisen kävelytapahtuman, johon Sinäkin voit nyt osallistua ja kävellä oman sekä naisten sydänterveyden hyväksi.

Tapahtuma järjestetään ti 19.4.2016 klo 18 alkaen 30 eri paikkakunnalla – kävelykoulu lähtee jokaisen Specsavers Optikko –liikkeen edustalta ympäri Suomen. Haasta itsesi, ystäväsi, perheenjäsenesi tai työtoverisi ja tue suomalaisten naisten sydänterveyttä kävelemällä omalla paikkakunnallasi!

Jokaista kävelyporukkaa vetää ja ohjaa Suomen Urheiluliiton edustaja, joka perehdyttää kävelijät oikeaan kävelytekniikkaan ja tapahtuman kummina toimii viime vuoden tapaan entinen huippu-urheilija Ringa Ropo.
Ota sinäkin yhdessä ystäviesi tai työporukkasi kanssa haaste vastaan ja tule kävelemään 5 km iloisessa ja energisessä seurassa! Jokainen kävelyyn osallistuva saa lahjaksi ilmaisen Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen.
 

Kuinka pääset mukaan kävelyyn?
 

Tule lähimpään Specsavers Optikko -liikkeeseen tiistai-iltana ystäviesi tai työporukkasi kanssa klo 18.00 - Katso lähin liikkeesi allaolevasta listasta.
Jokainen kävelyryhmä lähtee SUL:n edustajan vetämänä 5 km:n kävelylenkille Specsavers Optikko -liikkeen edestä. Ennen kävelyä ryhmä saa verryttelyohjeita ja kävelyyn liittyvää tietoutta!

Ilmoitamme lähempänä tapahtuma-aikaa kävelyiden vetävät urheiluseurojen nimet paikkakunnittain. 

MERKITSE TAPAHTUMA KALENTERIIN! TERVETULOA KÄVELEMÄÄN! 

Tapahtuman Facebook-sivulle pääset tästä! 

Vuoden 2015 iloiset kävelyporukat

Suuri Suomalainen Kävelykoulu 2015