Terveystalo

Specsavers och Terveystalo i samarbete

Specsavers och Terveystalo har inlett ett unikt samarbete som ger Terveystalos försäkringstagare omfattande syn- och ögonvård i Specsavers och Terveystalos rikstäckande nät.

Som försäkringstagare hos Terveystalo har du nu möjlighet att varje år få följande fördelar:

Gratis KomplettSyn
synundersökning
(värde €29)

KomplettSyn synundersökning (värde €29) innehåller bland annat ögonbottenfotografering och tryckmätning.

+

Glasögon
0€
(värde €19)

Glasögon inklusive enkelslipade standardglas med glasögonrecept från €19. Om du väljer bågar från en dyrare prisgrupp får du minst €19 rabatt. Andra glas och tillägg i enlighet med ordinarie prislista.

Istället för gratis glasögon kan du även välja en av följande fördelar:

Välj 2för1 glasögon från
60€
(ord. pris €79)

Två glasögon för priset av en från €60 (ordinarie pris från €79) inklusive enkelslipade standardglas med ditt glasögonrecept. Om du väljer bågar från en dyrare prisgrupp får du minst €19 rabatt. Andra glas och tillägg i enlighet med ordinarie prislista.

Progessiva glasögon från
60€
(ord. pris €79)

Progressiva glasögon från €60 (ordinarie pris från €79) inklusive progressiva glas. Om du väljer bågar från en dyrare prisgrupp får du minst €19 rabatt. Andra glas och tillägg i enlighet med ordinarie prislista.

Märkesbågar från
120€
(ord. pris €149)

Märkesbågar från €120 (ordinarie pris från €149) inklusive enkelslipade glas. Om du väljer bågar från en dyrare prisgrupp får du minst €29 rabatt. Andra glas och tillägg i enlighet med ordinarie prislista.

Glas ingår alltid i våra priser

Förmånerna för företagskunder
av Terveystalos
företagshälsovårdstjänster

Spara upp till 50% på skydds- och terminalglasögon som kompenseras av arbetstagaren genom att göra ett avtal med Specsavers

Tutustu Terveystalon palveluihin

Försäkringstagarnas familjemedlemmars fördelar:

Gratis
KomplettSyn
synundersökning
(värde €29)!

Fyll i din familjemedlems telefonnummer nedan så skickar vi förmånen till Specsavers butiker: Gratis KomplettSyn synundersökning av en optiker. En förmån per år och kund. Förmånen kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Ögonhälsovårde erbjuds av Terveystalo för Specsavers kunder:

Du får 100 €
rabatt på
ögonoperationer.

I erbjudandet ingår gråstarr, layout fel, lins (presbyopi), och både övre och nedre ögonlocksoperationer. Mer information finns i närmaste Terveystalo. Fråga oss i butiken för mer information.

Du får rabatten när du genomför en KomplettSyn synundersökning på Specsavers.

Upptäck Terveystalos tjänster

Boka tid för KomplettSyn synundersökning

Hur kan jag få förmånen?

Förmånen får du genom att gå in till närmaste Specsavers butik och berätta för personalen att du är kund hos Terveystalo. Du ska kunna visa att du är kund för att få ta del av förmånen, till exempel med en referens eller hänvisning från Terveystalo.

Du kan boka tid för en KomplettSyn synundersökning här eller genom att ringa till vår butik.

Bra att veta om ögonhälsa

Synen är vårt viktigaste sinne och vi får upp till 80 procent av all information genom synen. Många finländare lider av ögonsjukdomar utan att veta om det, såsom glaukoma, eftersom vissa ögonsjukdomar kan vara svåra att upptäcka. De flesta ögonsjukdomar går att behandla om de upptäcks i tid. Med åldern ökar risken för ögonsjukdomar avsevärt, och till exempel kommer upp till 80% av finländarna att få grå starr.

på att du har rätt glasögon/kontaktlinser, och vi rekommenderar att du gör det minst vartannat år. Alla våra synundersökningar utförs av legitimerade optiker som gör en grundlig genomgång av din syn och dina behov.

Vill du ha nyheter om aktuell ögonhälsovård?

Beställ Specsavers nyhetsbrev:

Villkor

Erbjudandet är rikstäckande och gäller alla Terveystalos försäkringstagare. Förutom en gratis KomplettSyn synundersökning omfattar erbjudandet ett par gratis glasögon per år och kund.. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Vi förbehåller oss rätten för eventuella förändringar.