Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger design-silmälasit
Kahdet silmälasit yht. alk. 199 €

Tommy Hilfiger on yksi maailman johtavista designer- ja lifestylebrändeistä ja se nähdään kansainvälisesti amerikkalaisen preppy-tyylin kulmakivenä. Specsaversilta saat kahdet Tommy Hilfiger –silmälasit yksien hinnalla sisältäen vakioyksiteholinssit yhteensä alk. 199 €. Voit myös valita toisen parin aurinkolaseina.

Frame

TH80 - 199 €

SKU 30403758

Kehyksen nouseva muoto tuo tuulahduksen 50-luvusta samalla kun valkoiset ohimot antavat modernin tunnun ja joita kaunis kolmiosainen kerrostus korostaa. Ikoninen Tommy Hilfiger –lippu erottuu valkoisia aisoja vasten näyttävästi.

Tutustu kehykseen
Frame

TH81 - 199 €

SKU 30403765

Jos etsit vaivatonta ja coolia tyyliä, tämä ylisuuri kehys on oikea valinta sinulle. Miellyttävä sininen sävy erottuu upeasti kontrastina Tommy Hilfigerin tyypillinen kolmikerroksinen raita kehyksen etuosassa. Kapeat ja kevyet aisat on koristettu brändin ikonisella lipulla.

Tutustu kehykseen
Frame

TH82 - 199 €

SKU 30403772

Klassinen miesten kilpikonnakuosinen kehys pyöreällä etuosalla sekä avaimenreikä-nenäsillalla. Aisojen vaihteleva materiaali antaa kehykselle modernin twistin: puuta jäljittelevät ohimot kaiverretulla logolla yhdistyvät ohuisiin metallisiin aisoihin ja harmaisiin aisan päihin. Tämä tyyli on sekä tyylikäs että helppo!

Tutustu kehykseen
Frame

TH78 - 199 €

SKU 30403734

Näillä mantelin muotoisilla kehyksillä luot naisellisen ja pehmeän lookin. Klassisessa kilpikonnakuosisessa ja kevyessä muovikehyksessä on imarteleva läpikuultava kerros, joka keventää katsetta. Lähes läpinäkyvissä ohimoissa näkyvät sisältä päin metalliset aisat, jotka luovat siron tunnelman. Tommy Hilfigerin lippulogo koristaa kehystä ohimoilla.

Tutustu kehykseen