Tag: aurinko

Tag: aurinko

13 maaliskuu, 2015
Mert Otsamo, Specsavers, 179 eur

Osa Otsamon aurinkolasien tuotoista ohjataan Uusi lastensairaala 2017 -hyväntekeväisyyskeräykseen

06 helmikuu, 2015
Urheilulasit suojaavat UV-säteiden lisäksi tuulelta estävät linssien huurtumisen. PUMA, Specsavers, 149 eur

Kevään ja kesän näyttävimmät aurinkolasit ovat saapuneet – tänä keväänä klassiset mallit kohtaavat leikkisät yksityiskohdat! Specsavers Optikko -liikkeisiin saapuneet Karl Lagerfeldin ja Tommy Hilfigerin uutuusmallistot pitävät sisällään uskaliaita ja retrohenkisiä malleja, kuten 70-luvun modernisoituja pilottityylejä, neliskulmaisista ”oversize”-kehyksiä ja jännittäviä väriyhdistelmiä. Urheilumuodin ykkösnimiin lukeutuva PUMA taas tarjoilee urheilijoille parhaat aurinkolasit niin laskettelurinteisiin kuin lenkkipoluillekin.

02 maaliskuu, 2016
Lue vinkit lumisokeuden hoitoon ja silmien suojaamiseen

Kirkkaat keväthanget houkuttelevat hiihtolomalaisia laduille ja laskettelurinteisiin. Heijastavista hangista voi kuitenkin olla myös haittaa, sillä silmät saattavat häikäistyä tai kärsiä lumisokeudesta. Lue vinkit, kuinka hoitaa lumisokeus kotikonstein ja mitä ottaa huomioon suojaavien aurinkolasien hankinnassa!

22 heinäkuu, 2015

 

TIEDOTUSVÄLINEILLE 9.7.2015

Oletko hankkimassa aurinkolaseja? Ota nämä asiat huomioon aurinkolaseja ostaessasi!

Aurinkolasien valinnassa tärkeimpänä lähtökohtana on niiden käyttötarkoitus: golfaajalle sopivat erilaiset lasit kuin veneilijälle. Lue Specsaversin vinkit aurinkolasien hankintaan eri lajien harrastajille.

Kesällä silmiä on hyvä suojata UV-säteilyltä aurinkolasein, koska kesällä UV-säteily on yleensä voimakkaampaa kuin muina vuodenaikoina.

30 tammikuu, 2014

Specsaversin TNS Gallupilla teettämän tutkimuksen1 mukaan kolmannes suomalaisista ei tiedosta auringonvalon aiheuttamia haittoja silmille keväthangilla ulkoillessaan.