Bruuns Bazaarin tanskalaisveljekset Teis ja Bjørn Bruun ovat suunnitelleet Specsaversille yksinoikeudella hienostuneen, esteettisyydellä hurmaavan kehysmalliston. Jokainen kehys noudattaa yksinkertaista eleganssia ja minimalistista muotoilua, jotka ovat tanskalaisen muotitalon tärkeimpiä tunnusmerkkejä.

Tanskalaisveljekset Teis ja Bjørn Bruun perustivat Bruuns Bazaarin vuonna 1984. Muutamassa vuosikymmenessä kahden miehen ideasta kasvoi legendaarinen muotitalo, joka teki ensimmäisenä pohjoismaista designia tunnetuksi maailmalla. Bruuns Bazaar lanseeraa nyt Specsaversille yksinoikeudella kehysmalliston, jonka viehätysvoima perustuu erityisesti kunnianhimoiseen muotoiluun ja seksikkäisiin yksityiskohtiin.

Teisin ja Bjørn Bruunin suunnittelutyön lähtökohtana oli luoda kehysklassikkoja, jotka kestävät aikaa ja kääntävät katseita. Tässä on onnistuttu, sillä lopputuloksena on hiottu, ajattomia muotoja ja eleganssia tihkuva mallisto. Kehykset säväyttävät, mutta jättävät kasvoille silti hillityn vaikutelman”, kertoo Specsaversin tuoteasiantuntija Tanja Korteniemi.

Mallistossa on yhteensä 24 kappaletta naisten ja miesten kehyksiä. Kehysmateriaaleissa painottuvat ohut muovi sekä matta- ja satiinipinnat, jotka antavat kevyen ilmeen kasvoille. Bruuns Bazaar -kehysten hinta on 159 euroa. Kehykset saapuvat myyntiin syyskuun alussa.

Bruuns Bazaar -kehysmalliston inspiraation lähteet

Moderni design ja arkkitehtuuri
Pohjoismainen eleettömyys on kehysten tärkein lähtökohta. Mallit ammentavat vaikutteita 50- ja 60-luvuilta, mutta sisältävät myös modernin twistin.

Luovat väriyhdistelmät
Bruuns Bazaarin kehyksissä ei ujostella värien käyttöä. Kaksivärisyyden lisäksi malleista löytyy inspiroivia sekoituksia, joissa esimerkiksi kilpikonnakuviot yhdistyvät pastellisävyihin.

Ultrafeminiinisyys
Kehykset on suunniteltu erityisen feminiiniselle ja itsevarmalle naiselle. Ne imartelevat naisellisia kasvoja pehmeällä muotoilulla ja lievästi nousevilla kehyslinjoilla.


Lisätietoja:

Viestintäjohtaja Irene Hernberg, Specsavers Finland, 040 662 5866, irene.hernberg@specsavers.com
Tuoteasiantuntija Tanja Korteniemi, Specsavers Finland, 040 670 6240, tanja.korteniemi@specsavers.com

Takaisin uutisiin