Specsavers Optikko Itäkeskus on yksi Suomen ensimmäisistä Specsavers-liikkeistä. Yritys muutti nyt uusiin, keskeisempiin liiketiloihin Itäkeskuksen sisällä ja sai uudet vetäjät. Optikkoyrittäjät Antti-Jussi Lankinen ja Pasi Huttunen iloitsevat tilavammasta liikkeestä Itäkeskuksen Pasaasilla sekä kauppakeskuksen uudistumisesta ajan henkeä vastaavaksi.
 
Itäkeskuksen Specsaversin uusilla optikkoyrittäjillä Antti-Jussi Lankisella ja Pasi Huttusella jo yli kymmenen vuoden kokemus optiselta alalta. Kun tilaisuus yrittäjyyteen Specsaversin Itäkeskuksen liikkeessä avautui vuoden alussa, optikot eivät epäröineet tarttua mahdollisuuteen.

"Olemme olleet mukana Specsavers Itäkeskuksen toiminnassa heti alusta alkaen, joten konsepti ja asiakaskunta ovat meille hyvin tuttuja. Itäkeskus on hyvä liikepaikka, sillä asiakasvirrat ovat suuret ja kauppakeskus on uudistumassa kovaa vauhtia. Nyt uuden, suuremman liikkeemme myötä pystymme palvelemaan asiakkaita entistä keskeisemmällä paikalla", Lankinen kertoo. 
 
Uudet optikkoyrittäjät panostavat asiakaspalveluun, ja asiakastyytyväisyyttä seurataan päivittäin. Tavoitteena on tehdä optikolla asiointi mahdollisimman helpoksi. Yrittäjät lupaavatkin, että Itäkeskuksen Specsaversista löytyy optikon näöntarkastusaikoja aina niitä tarvitseville.

"Näöntutkimus ja silmälasien tilaus pitäisi olla mahdollista yhdellä käynnillä, tai muuten se jää monilta helposti hoitamatta. Pyrimme tekemään asiakkaalle näöntutkimuksen aina saman tien, kun hän tulee sitä kysymään", lupaa Lankinen.
 
Itäkeskuksen Specsaversilla palvelevat optikkoyrittäjien lisäksi optikot Paula Lindström ja Jenni Kehus sekä optiset myyjät Pauliina Heikkinen, Johanna Viitala ja Lassi Laitinen. Liikkeessä on tarjolla kattavat optikko- sekä silmälääkäripalvelut.

Takaisin uutisiin