Uutiset

Katumuotia päästä varpaisiin - Specsavers lanseeraa uuden malliston Converselta

25 toukokuu, 2015
Specsavers lanseeraa uuden malliston Converselta

Mallisto noudattaa Converselle ominaista katumuotiin sopivaa tyyliä. Se sisältää 28 erilaista kehysmallia miehille ja naisille. Lisäksi mallistosta löytyy, sopivasti kesäksi, kuusi aurinkolasityyliä, saatavana vahvuuksilla tai ilman.

Kehysmallisto henkii Conversen yli 100-vuotiaita perinteitä sekä vahvaa katu-uskottavuutta. Mallistosta löytyy ikonisia Clubmaster-tyylisiä kehyksiä, kissamaisia kehyksiä sekä neliömäisiä muotoja moderneissa väreissä, joissa on käytetty materiaalina asetaattia ja metallia.

Mallisto on saatavilla 17. kesäkuuta alkaen kaikista Specsaversin liikkeistä. Conversen lasit kuuluvat Specsaversin kaksi yhden hinnalla -tarjoukseen, jolloin asiakas pääsee valitsemaan kahdet designer-lasit hintaan 149€.

LUE VIRALLINEN LEHDISTÖTIEDOTE ALLAOLEVASTA LINKISTÄ!

Lisätietoja:     
Viestintäpäällikkö Irene Hernberg, Specsavers Finland, 040 662 5866, irene.hernberg@specsavers.com
Tuotejohtaja Tanja Korteniemi, Specsavers Finland, 040 670 6240, tanja.korteniemi@specsavers.com

Kuvapyynnöt:
PR- ja viestintätoimisto Marsaana Communications, Tytti Varila, 0400-629225,  tytti@marsaana.com 

Kehyslainat:
Marsaana Communications showroom, Korkeavuorenkatu 47 B 8 krs, Helsinki, 09 2522 6200, info@marsaana.com

 

Specsavers Optical Group on maailman suurin yksityinen optisen alan yhtymä, jolla on yli 1 700 optikkoliikettä Iso-Britanniassa, Irlannissa, Alankomaissa, Espanjassa, Australiassa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Uudessa-Seelannissa. Yhtymän kokonaisliikevaihto oli vuonna 2013 yli 2,3 miljardia euroa. Optikot Doug ja Mary Perkins perustivat Specsaversin vuonna 1984, ja se on edelleen perheyritys. Suomessa Specsavers aloitti heinäkuussa 2007, ja ketjun suomalaisten paikallisyrittäjien omistuksessa oleva liikeverkosto kattaa koko maan. www.specsavers.fi