Laadukkaat aurinkolasit paitsi suojaavat silmiä auringon haitalliselta UV-säteilyltä, ne myös antavat viimeisen silauksen asukokonaisuudellesi. Aurinkolasimuodissa on viime vuosina nähty toinen toistaan rohkeampia valintoja, eikä tämä kevät ole poikkeus, sillä katumuoti täyttyy taas kookkaista ja värikkäistä kehyksistä. Suurikokoiset aurinkolasit eivät ole ainoastaan tyylikäs asuste – ne suojaavat paitsi silmiä, myös herkkää silmänympärysihoa.


Sporttista tyyliä vauhdikkaaseen menoon – PUMA 

PUMA tuo Suomeen aurinkolasimalliston, josta niin rauhallisen kuntoilun ystävät kuin vauhdikkaaseen menoon tottuneet urheilijat löytävät itselleen sopivan mallin. PUMAn uudet urheiluaurinkolasit suojaavat UV-säteiden lisäksi myös tuulelta ja ilman mukana kulkeutuvilta roskilta. Sankoihin saat vaihdettua itse linssit joko vahvuudella tai ilman – lasit suojaavat silmiä vaikka urheilisit piilolinssit päässä. Linssin ja sangan väliin kehysten ulkosyrjän kohdalle jäävä tila mahdollistaa ilman kiertämisen estäen linssien huurtumista.

Rentoa hienostuneisuutta – Tommy Hilfiger

Pohjois-Amerikan rakastetuimpiin brändeihin lukeutuva Tommy Hilfiger tuo Suomen markkinoille uutuusaurinkolasit, joissa klassisen hienostuneet mallit kohtaavat rennot ja leikkisät yksityiskohdat. Malliston kulmakivinä ovat ajattomat linjat yhdistettynä värikkäisiin yksityiskohtiin. 18-osainen mallisto huokuu merihenkistä rentoutta. Tommy Hilfiger -aurinkolasien hinta on 119 euroa.

Tommy Hilfigerin uutuusaurinkolasit huokuvat merihenkistä rentoutta. Tommy Hilfiger, Specsavers, 99 eu

Tommy Hilfigerin uutuusaurinkolasit huokuvat merihenkistä rentoutta. Tommy Hilfiger, Specsavers, 99 eur


 

Klassisen modernia – Karl Lagerfeld  

 

Lagerfeldin uutuusaurinkolaseissa näyttävät perhosmallit kohtaavat modernisoidut pilottilasit ja retrohenkiset pyöreät pokat. Uutuusmallisto sekoittaa klassiset muodot moderneihin arkkitehtuurisiin linjoihin. 18-osaisen malliston värimaailma pitää sisällään niin kiiltäviä läpikuultovärejä kuin voimakkaan tummia värisävyjä. Karl Lagerfeld -uutuusaurinkolasien hinta on 99 euroa.

Karl Lagerfeldin perhosmalliset aurinkolasit suojaavat silmiä myös sivulta. Karl Lagerfeld, Specsavers, 99 eur

 

Karl Lagerfeldin perhosmalliset aurinkolasit suojaavat silmiä myös sivulta. Karl Lagerfeld, Specsavers, 99 eur


 

Specsaversin vinkit turvallisten ja tyylikkäiden aurinkolasien valintaan

  1. Varmista, että aurinkolaseissa on UV-suoja. UV 100 % tai UV 400 -merkinnät kehyksissä takaavat, että haitallinen ultraviolettisäteily suodattuu silmistä käytännössä kokonaan pois.
  1. Hyvät aurinkolasit istuvat kasvojen anatomiaan ja tuntuvat miellyttäviltä. Monilla suomalaisilla on korkeat poskipäät, jotka tuovat kehysvalintaan haasteellisuutta – aurinkolasien ei pitäisi nousta poskipäille, kun hymyilet. Jos sinulla on korkeat poskipäät, suosi hieman ylöspäin kaartuvia kehysmalleja.
  1. Polarisoidut linssit ovat hyödyllinen lisä aurinkolaseihin. Polarisoitu linssi poistaa silmille haitallisen UV-säteilyn, mutta ehkäisee samalla esimerkiksi vedestä ja hiekasta kimpoavaa kiiltoheijastusta.
  1. Säilytä aurinkolasejasi tyylikkäässä kotelossa, kun et käytä niitä. Näin vältät linssien naarmuuntumisen ja sankojen taipumisen.
  1. Markettilasit suojaavat silmiä UV-säteilyltä, mutta linssien optinen laatu on yleensä optikkoliikkeissä myytäviä aurinkolaseja heikompi. Se voi aiheuttaa näkökentän vääristymiä ja heikentää käyttömukavuutta.
  1. Kiristä sankojen ruuveja aika ajoin optikkoliikkeessä, jotta linssit pysyvät napakasti kiinni kehyksissä.

Kaikki kehykset ovat lainattavissa kuvauksiin Miltton Showroomilta.

Lisätietoja:     
Viestintäpäällikkö Irene Hernberg, Specsavers Finland, 040 662 5866, irene.hernberg@specsavers.com
Tuotejohtaja Tanja Korteniemi, Specsavers Finland, 040 670 6240, tanja.korteniemi@specsavers.com

Tuotetiedustelut: Specsavers Finland, 010 218 4380

Kuvat: https://www.dropbox.com/sh/yy07r1axsfcokjo/AACFhhTvRkGQrAoG3tzuAhota?dl=0

Kuvapyynnöt:
Viestintätoimisto Miltton, Soila Lehkonen, 050 382 0170, soila.lehkonen@miltton.fi

Kehyslainat:
Miltton Showroom, Uudenmaankatu 4–6, Helsinki, 045 657 9607, showroom@miltton.fi

 

Specsavers Optical Group on maailman suurin yksityinen optisen alan yhtymä, jolla on yli 1 700 optikkoliikettä Iso-Britanniassa, Irlannissa, Alankomaissa, Espanjassa, Australiassa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Uudessa-Seelannissa. Yhtymän kokonaisliikevaihto oli vuonna 2013 yli 2,3 miljardia euroa. Optikot Doug ja Mary Perkins perustivat Specsaversin vuonna 1984, ja se on edelleen perheyritys. Suomessa Specsavers aloitti heinäkuussa 2007, ja ketjun suomalaisten paikallisyrittäjien omistuksessa oleva liikeverkosto kattaa koko maan.

www.specsavers.fi

Takaisin uutisiin