Tag: kehysmuoti

Tag: kehysmuoti

13 maaliskuu, 2015
Mert Otsamo, Specsavers, 179 eur

Osa Otsamon aurinkolasien tuotoista ohjataan Uusi lastensairaala 2017 -hyväntekeväisyyskeräykseen

06 helmikuu, 2015
Urheilulasit suojaavat UV-säteiden lisäksi tuulelta estävät linssien huurtumisen. PUMA, Specsavers, 149 eur

Kevään ja kesän näyttävimmät aurinkolasit ovat saapuneet – tänä keväänä klassiset mallit kohtaavat leikkisät yksityiskohdat! Specsavers Optikko -liikkeisiin saapuneet Karl Lagerfeldin ja Tommy Hilfigerin uutuusmallistot pitävät sisällään uskaliaita ja retrohenkisiä malleja, kuten 70-luvun modernisoituja pilottityylejä, neliskulmaisista ”oversize”-kehyksiä ja jännittäviä väriyhdistelmiä. Urheilumuodin ykkösnimiin lukeutuva PUMA taas tarjoilee urheilijoille parhaat aurinkolasit niin laskettelurinteisiin kuin lenkkipoluillekin.

25 toukokuu, 2015
Specsavers lanseeraa uuden malliston Converselta

Converse, yksi maailman tunnetuimmista tennarimerkeistä, lanseeraa uuden silmä- ja aurinkolasimalliston yksinoikeudella Specsaversille.

22 toukokuu, 2015
Suomen Sähäkin Silmälasimalli -kilpailu 2015

Suomen sähäkimmän silmälasimallin etsintä on jälleen käynnissä. Specsavers ja Suomen sähäkin silmälasimalli -kilpailun mentorina jo toista vuotta peräkkäin toimiva Krista Siegfrids hakevat uutta silmälasikasvoa, jossa yhdistyvät omaperäisyys, itsevarmuus sekä tietysti sähäkkä asenne.

23 kesäkuu, 2014
Uusi Osiris -kehysmallisto

Uudet Osiris-kehykset eivät säästele väreissä

Muotisuunnittelija Jørgen Simonsenin ja Specsaversin yhteistyönä syntynyt, syksyllä 2013 lanseerattu Osiris-mallisto saa jatkoa, kun uusi 12-osainen mallisto saapuu Specsavers-liikkeisiin. Versacen, Chanelin ja Givenchyn muotitaloissa kannuksensa hankkinut Simonsen tunnetaan radikaalina ja rohkeana suunnittelijana, joka uskaltaa yllättää, ja myös uusi Osiris-mallisto on täynnä värejä ja kiiltoa. Syksyn uutuuskehyksissä erilaiset materiaalit kohtaavat yllätykselliset väriparit.

23 toukokuu, 2014
Krista Siegfrids

Elle Style Awards -gaalassa huipentuvaan kilpailuun haetaan osallistujia ympäri Suomen.

Suomen sähäkimmän silmälasimallin etsintä on nyt käynnissä.  Specsavers sekä Suomen sähäkin silmälasimalli -kilpailun mentori Krista Siegfrids etsivät silmälasikasvoa, jossa yhdistyvät persoonallisuus, itsevarmuus sekä sähäkkä asenne. Silmälasimallikilpailun voittajaa odottavat upeat palkinnot: matka Pariisiin Krista Siegfridsin kanssa sekä hyväntekeväisyysmatka Tansaniaan. Kilpailuun voi ilmoittautua 20.5.–18.8.2014 välisenä aikana Specsavers Optikko Facebook -sivulla.

04 maaliskuu, 2014

Tämän kevään kehysmuodissa on mistä valita, sillä keväällä kadut täyttyvät niin heleistä karkkiväreistä, voimakkaista tummista sävyistä kuin rauhallisista maanläheisistä väreistäkin. Yksi suosituimmista sävyistä on pastellivärit, mutta myös voimakkaat ja huomiota herättävät kehykset säilyttävät suosionsa tänä keväänä.