Maailman Näköpäivänä 11.10. parempaa näköä maailmalle - tuo vanhat lasisi keräykseen!
 
284 miljoonaa ihmistä kärsii näköön liittyvistä ongelmista ja 90 % heistä asuu kehitysmaissa. Tuo tarpeettomaksi jääneet silmälasisi keräykseen tukemaan Maailman Näköpäivää 11.10.  ja anna niille uusi elämä.

Keräämme laseja Sri Lankaan 25.10 asti kaikissa Specsavers Optikko -liikkeissä. Tavoitteena on kerätä 5000 silmälasiparia optikoiden vapaaehtoismatkalle marraskuussa. Lue lisää ja tue optikoiden matkaa Facebook -sivuillamme

Näin lahjoitat lasit:

1. Tarkista, että lahjoitettavat lasit ovat ehjät ja hyväkuntoiset.
2. Toimita lasit Specsavers Optikko -liikkeeseen sellaisenaan tai muovipussissa. Silmälasikoteloja ei viedä Sri Lankaan, vaan näköarvojen mittauksen jälkeen lasit lajitellaan läpinäkyviin muovipusseihin yksitellen.
3. Kaikenlaiset silmälasit ovat tarpeellisia, mutta tällä hetkellä pulaa on varsinkin lasten silmälaseista, laseista suurilla voimakkuuksilla sekä kaihilaseista.
4. Aurinkolaseja ja aurinkosuojia kannattaa myös tuoda keräykseen. Ne suojaavat silmää ja silmänympärysihoa auringon haitalliselta UV-säteilyltä. Lisäksi ne helpottavat etenkin kaihista kärsiviä ihmisiä, joilla silmät ovat usein valonarat.

Takaisin uutisiin