Urbaanin luksusmalliston vetovoima perustuu visionäärin tunnetuimpiin muoti-innovaatioihin

Maailman arvostetuimpien muotisuunnittelijoiden joukkoon lukeutuva Karl Lagerfeld ulottaa legendaarisen tyylitajunsa nyt aurinkolasimuotoiluun. Huippumuodin ikoni on suunnitellut kokoelman luksusaurinkolaseja, joiden urbaani glamour, klassisuus ja väriyllätykset vievät mennessään. Naisten ja miesten Karl Lagerfeld -aurinkolasit löydät Specsavers Optikko -liikkeistä helmikuusta alkaen.

Chanelin, Fendin ja omaa nimeä kantavan merkin pääsuunnittelija Karl Lagerfeld on yksi kaikkien aikojen tuotteliaimmista muotivirtuooseista. Muotineron uusi Karl Lagerfeld -mallisto sisältää 15 kappaletta luksusaurinkolaseja, joiden inspiraation lähteenä ovat miehen rakastetut tavaramerkit: graafiset yksityiskohdat, ajaton muotoilu sekä monivivahteisuus.

"Karl Lagerfeldin aurinkolasit ovat urbaaneja, innovatiivisia ja linjakkaita. Muotoilussa on panostettu erityisesti raikkaisiin yksityiskohtiin, kuten muovikehysten metallikoristeisiin. Eihän Lagerfeld itsekään esiinny julkisuudessa ilman aurinkolaseja, joten uusi aluevaltaus on todellinen täysosuma", Specsaversin tuoteasiantuntija Tanja Korteniemi kertoo.

Vivahteikkaat värit tuovat mallistoon yllätyksellisyyttä

Lagerfeldin monivivahteisuus tulee erinomaisesti esiin aurinkolasien värimaailmassa, jossa läpinäkyvät kiiltoefektit ja liukuvärjäys yhdistyvät jännittäviin värivaihtoehtoihin. Aurinkolasien klassikkoväri musta saa rinnalleen syvänpunaista, violettia ja kahvin sävyjä.

Vaikka Lagerfeld -malliston muotoilu on varsin androgyyniä, naisten laseista löytyy myös sensuelleja kissalaseja sekä ovaaleja linjoja. Miesten lasit ovat voimakkaan maskuliinisia – suunnittelija on luonut mieltymystensä mukaisesti monia versioita ajattomista wayfarer- ja pilot-laseista.

Takaisin uutisiin