Silikoni-hydrogeeliyhdistelmää hyödyntävä Easyvision umere toric -uutuuspiilolinssi tuo käyttömukavuuden uudelle tasolle ja korostaa silmien luontaista kauneutta.

Suomeen saapunut Easyvision umere toric -piilolinssiuutuus on maailman ensimmäinen toorinen kertakäyttöinen piilolinssi, joka on valmistettu silikoni-hydrogeelistä.

Piilolinssikäyttäjille innovaatio on lähes pieni lottovoitto, sillä uutta materiaalikoostumusta ja teknologiaa hyödyntävä Easyvision umere toric -linssi tuo piilolinssien käyttömukavuuden ja silmien hyvinvoinnin aivan uudelle tasolle.

Uutuuspiilolinssin hapenläpäisykyky on kolme kertaa normaalia kertakäyttöistä piilolinssiä parempi. Tehokkaampi hapenottokyky edistää silmän luonnollista aineenvaihduntaa, minkä seurauksena linssi kirkastaa silmiä, valkaisee silmänvalkuaista ja tuo silmien oman, luonnollisen värin kauniisti esiin.
Silmiä kirkastavan vaikutuksen lisäksi piilolinssi-innovaatio parantaa silmien terveyttä ja piilolinssien käyttömukavuutta: kun silmät saavat enemmän happea, piilolinssejä voi pitää pidempään ilman, että silmät tuntuvat kuivilta. Silikoni-hydrogeeliyhdistelmää hyödyntävää piilolinssiteknologiaa on käytetty jo aiemmin kuukausikäyttöisissä piilolinsseissä, mutta nyt sitä sovelletaan ensimmäistä kertaa kertakäyttöisiin toorisiin piilolinsseihin.

-    Easyvision umere -piilolinssit sopivat erinomaisesti myös kuivasilmäisille, sillä linssissä käytetty silikoni-hydrogeeliyhdistelmä kosteuttaa silmiä erityisen hyvin, kertoo tuotejohtaja Erkki Tala Specsavers Finlandista.

Uusi piilolinssi-innovaatio on nyt myynnissä kaikissa Specsavers Optikko -liikkeissä. Easyvision umere -piilolinssejä on kahta eri versiota: sfäärinen linssi, jolla voi korjata liki- ja kaukonäköä sekä toorinen linssi hajataiton korjaamiseen. Silikoni-hydrogeeliyhdistelmää hyödyntävää piilolinssiteknologiaa sovelletaan nyt ensimmäistä kertaa kertakäyttöisiin toorisiin piilolinsseihin. Liki- tai kaukotaitteisuutta korjaava sfäärinen Easyvision umere -linssi on ollut Specsaversilla myynnissä jo aiemmin.

Lisätietoja:                                                

Viestintäjohtaja Marjo Halonen, Specsavers Finland, 050 598 7046,
marjo.halonen@fi.specsavers.com                                                                                                

Tuotejohtaja Erkki Tala, Specsavers Finland, 050, erkki.tala@fi.specsavers.com

Specsavers Optical Group on maailman suurin yksityinen optisen alan yhtymä, joka tarjoaa asiakkailleen ammattimaisia näönhuoltopalveluita sekä muodikkaita ja laadukkaita silmälaseja edullisin hinnoin. Ympäri maailmaa laajentuvalla yhtymällä on yhteensä yli 1 400 optikkomyymälää Iso-Britanniassa, Irlannissa, Alankomaissa, Espanjassa, Australiassa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Uudessa-Seelannissa. Yhtymän kokonaisliikevaihto oli vuonna 2010 1,7 miljardia euroa. Optikot Doug ja Mary Perkins perustivat Specsaversin vuonna 1984, ja se on edelleen perheyritys. Suomessa Specsavers aloitti heinäkuussa 2007, ja ketju on tähän mennessä avannut 91 Specsavers Optikko -liikettä, joista suurin osa on paikallisten yrittäjien omistuksessa.

Takaisin uutisiin