Filmitähtien tyylitajusta inspiroitunut aurinkolasimallisto herkuttelee muodoilla ja väreillä.

Valmistaudu glamour-henkiseen kesään! Sandin aurinkolasit antavat jokaisen kasvoille filmitähtien charmia: mallien muotoilu ammentaa vaikutteita lyömättömästä tyylitajustaan tunnetuilta elokuvanäyttelijöiltä, kuten Audrey Hepburnilta ja Brad Pittiltä. Specsaversille nyt saapuneet elegantit Sandin aurinkolasit on suunniteltu erityisesti klassisen tyylin ystäville.

Moni meistä rakastaa aurinkolasien antamaa mystistä imagoa. Ei ihme – onhan ne päässä mahdollista tiirailla vastaantulijoita ja salaista ihastusta ilman, että kukaan huomaa. Sandin Summer 2012 -aurinkolasimallisto vie salaperäisyyden täysin uudelle tasolle, sillä uutuudet ovat saaneet reilusti inspiraatiota vaikutusvaltaisten Hollywood-tähtien tyylistä.
Naisten Sand-aurinkolasit ovat sielukkaita ja raikkaita. Niiden jännittävin juju on perhosmaisesti ylöspäin kaartuvat mallit, joissa muovikehys yhdistyy siroihin metallisankoihin. Neliömäinen retro on puolestaan mukana ultratyylikkäissä miesten malleissa. Maskuliininen mallisto on selvästi 70-luvun henkinen, mutta mallien muotoilu on astetta klassisempaa.

Kulta ja hopea ovat malliston päävärejä glamour-hengen ja kauden trendien mukaisesti. Sävyt yhdistyvät kehyksissä tummaan kilpikonnakuosiin tai läpikuultavaan muoviin. Sand Summer 2012 -mallistossa on yhteensä kahdeksantoista linjakasta ja eleganttia aurinkolasiuutuutta. Sand-aurinkolasien hinta on 119 euroa.

Takaisin uutisiin