Raisiolaiset saavat lisää palveluita, kun uusi Specsavers Optikko -liike avaa ovensa Kauppakeskus Myllyssä 3.12. kahden yrittäjän johdolla.

Ingrid Metsärinne ja Katja Hirvikorpi aloittavat uuden Specsavers Optikko -liikkeen paikallisyrittäjinä joulukuun alussa. Raision Kauppakeskus Myllyyn avattavasta liikkeestä löytyy yli sata neliötä liiketilaa, kaksi näöntutkimushuonetta ja yli tuhat kehysmallia, mukana talven uutuusmallit.

"Kauppakeskus Mylly on Raision ja Varsinais-Suomen suurin kauppakeskus, joten se on hieno paikka aloittaa yrittäjänä. Paikkakuntana Raisio on vireä ja dynaaminen, joten uskomme, että hyville palveluille on täällä kysyntää", optikkoyrittäjä Ingrid Metsärinne toteaa.

Molemmat yrittäjät pitävät ensiluokkaista asiakaspalvelua ja asiakasta kaiken toiminnan lähtökohtina.

"Palvelun pitää olla henkilökohtaista ja jokainen asiakas on kohdattava persoonana, joka hankkii silmälasit yksilölliseen tarpeeseen. Meillä pienimmätkin yksityiskohdat on mietitty liikkeessä asiakkaan lähtökohdasta – jopa se, minkälainen roskis meillä on", hymyilee Hirvikorpi.

Specsavers Optikko Raision avajaisia vietetään maanantaina 3.12. Kauppakeskus Myllyssä. Yrittäjät toivottavat paikkakuntalaiset tervetulleeksi tutustumaan uuteen liikkeeseen ja monipuoliisiin avajaistarjouksiin.

Liikkeen aukioloajat:
ma-pe 10-21
la 9-18
su 12-18 (Joulukuussa klo 12-21)

Lisätietoja:
Optikkoyrittäjä Ingrid Metsärinne, Specsavers Optikko Mylly, Puh. 02-8808500 ingrid.metsarinne@st.fi.specsavers.com

Takaisin uutisiin