Specsavers Optikko Koskikeskus avattiin lokakuun lopulla täydentämään palvelutarjontaamme Tampereen ydinkeskustassa. Uuden liikkeen lisäksi Specsaversin Hämeenkadun liike palvelee asiakkaitamme tutulla paikalla jatkossakin.

Keskeinen sijainti uudistetun Koskikeskuksen ytimessä parantaa asiointimukavuutta entisestään. Avariin ja raikkaisiin liiketiloihin mahtuu yli tuhat kehysmallia, mukana syksyn ja talven uutuudet.

Näöntarkastushuoneita on uudessa liikkeessä kaksi, ja tavoitteena on mahdollistaa joustavasti näöntutkimusaikoja myös satunnaisesti sisään poikkeaville asiakkaille. Myös piilolinssisovituksille on liikkeessä oma, erillinen tilansa.

Kokemuksemme mukaan asiakkaat haluavat optikkokäynnin ja silmälasiostoksen hoituvan ammattimaisesti, helposti ja nopeasti. Liikepaikka kauppakeskuksessa mahdollistaa helpon asioinnin tamperelaisille asiakkaillemme, sillä aukioloajat ovat pidemmät, palvelut joustavammat ja tuotevalikoima suurempi. Tavoitteenamme on, että optikkokäynti hoituu helposti muun asioinnin ohella.

Aukioloajat:
ma-pe 9-19
la 10-17
su 12-17

Tervetuloa tutustumaan uudistettuun Koskikeskukseen ja Specsaversin upouuteen liikkeeseen!

Takaisin uutisiin