Osallistu Leena Sarven juontamaan Turun osakilpailuun Naisday-messuilla huhtikuussa. Ilmoittaudu 30.3 mennessä – ohjeet alla.

Oletko upeimmillasi pokat päässä? Tuotko tyyliisi jujua kehyksillä? Nyt on sinun aikasi säväyttää!

Osallistu Suomessa viidettä kertaa järjestettävään Specsavers Spectacle Wearer of the Year 2012 -kilpailuun, valloita raatimme ja nouse Suomen sähäkimmäksi silmälasikasvoksi!

Kilpailukategorioita on tänä vuonna kaksi:

1)    Suomen sähäkin silmälasimalli
2)    Mainoskasvo Fabulous 40+

Turun Naisday-messuilla 14.–15.4. järjestettäviin osakilpailuihin valitaan 20 sähäkintä kilpailijaa, jotka pääsevät esittelemään kevään muotia mallitoimisto Portfolion Marita Hakalan opastuksessa.

Mitä voin voittaa?

Turun osakilpailujen pääpalkintona on paikka syksyllä järjestettävässä valtakunnallisessa semifinaalissa, silmälasistailaus sekä 200 euron silmälasilahjakortit itselle ja kaverille ylellisen hemmottelulounaan kera. Lisäksi kaikki osakilpailuun valitut henkilöt saavat lahjaksi tuotekassit. Kilpailu on avoinna kaikille 16 vuotta täyttäneille miehille ja naisille, jotka näyttävät upeilta pokat päässään.

Miten osallistun?

Täytä lomake Turun Specsavers Optikko -liikkeessä ja liitä mukaan kasvokuva itsestäsi ilman silmälaseja sekä kokovartalokuva silmälasit päässä, missä tuot esiin sähäkkää
tyyliäsi. Voit osallistua myös lähettämällä kuvat ja alla pyydetyt tiedot sähköpostilla
osoitteeseen silmalasimalli@miltton.fi. Ilmoittautuminen edellyttää, että osallistuja on lukenut kilpailun ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä.

Huom! Kilpailuun voi osallistua, vaikka ei olisikaan silmälasien käyttäjä.

Osallistun kilpailusarjaan:
Suomen sähäkin silmälasimalli (16–39-vuotiaat miehet ja naiset)
Mainoskasvo Fabulous 40+ (yli 40-vuotiaat miehet ja naiset)

Henkilötietoni:
*Koko nimi
*Syntymäaika
*Osoite
*Postitoimipaikka
*Postinumero
*Puhelin
*Sähköpostiosoite
*Lähin Specsavers Optikko -liike
Mistä sait tietää tästä kilpailusta?

Mittasi
*Pituus
*Vaatekoko
*Kengännumero

Osallistu 30.3.2012 mennessä!

Kilpailun ehdot:
Vain osakilpailuun valittuihin kilpailijoihin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Kilpailuun ilmoittautuminen ei edellytä ostamista. Sinun on oltava 16-vuotias tai vanhempi (mikäli olet alle 18-vuotias, sinulla on oltava huoltajaltasi kirjallinen lupa osallistua kilpailuun). Osallistujia arvioidaan silmälasien kanssa syntyvän olemuksen sekä persoonallisuuden pohjalta. Turun osakilpailun palkinnot kerrotaan kokonaisuudessaan yllä.

Suomen sähäkin silmälasimalli -semifinaalin voittaja pääsee osallistumaan
finaalikisaan suuressa muotitapahtumassa Helsingissä syksyllä. Suomen sähäkin silmälasimalli -kisan Helsingin finaalin voittaja saa palkinnoksi mallisopimuksen mallitoimisto Portfolion kanssa, mallikuvauksen, silmälasilahjakortin ja 1 000 euron arvoisen matkalahjakortin. Mainoskasvo Fabulous 40+ -finaali järjestetään Facebook-kilpailuna syyskuussa ja kisan palkintona on kahden hengen hemmottelupäivä yöpymisineen ja silmälasistailaus Helsingissä. Mallitoimisto Portfolio tekee lisäksi
castingin finalisteista kuvien perusteella ja tarjoaa mainoskasvosopimusta sähäkimmille finalisteille.

Kilpailu ei ole avoin Specsaversin työntekijöille, heidän perheilleen tai kenellekään työnsä puolesta tähän promootioon osallistuneille. Osakilpailuun ja semifinaaliin sekä finaaliin valittujen kilpailijoiden nimet ja heidän lähettämänsä kuvat voidaan julkaista Specsaversin ja Portfolion internet- ja Facebook-sivuilla sekä lehdistötiedotteessa. Valokuvia ei palauteta ja niitä on oikeus julkaista. Specsavers pidättää oikeuden muuttaa tai vaihtaa minkä tahansa palkinnon toiseen samanarvoiseen palkintoon. Osallistujien katsotaan hyväksyneen nämä säännöt ja sitoutuvan niihin osallistuessaan kilpailuun.
© 2012 Specsavers Optical Group Ltd.

Henkilötietolaki 523/1999: Antamiasi tietoja tullaan käyttämään ainoastaan Specsavers Spectacle Wearer of the Year 2012 -kilpailuun osallistumisen yhteydessä. Tietoja säilyttävät Spesavers Groupin yhtiöt manuaalisesti tai sähköisesti ja niitä saatetaan työstää Specsaversin toimesta. Tiedot rajoitetaan vain asianomaisten käyttöön ja niitä käytetään luottamuksellisesti. Finaalin voittajan tiedot luovutetaan mallitoimisto Portfoliolle heidän tarjoamansa palkinnon osoittamista varten.

Takaisin uutisiin