Uutiset

Specsaversin silmälasikilpailussa kisaa 15 tyylikästä semifinalistia.

01 syyskuu, 2015
Krista Siegfrieds - Suomen Sähäkin Silmälasimallikilpailu

Specsaversin suuren suosion kerännyt Suomen sähäkin silmälasimalli 2015 -silmälasimallikilpailu järjestetään Suomessa tänä vuonna jo kahdeksatta kertaa. Viisitoista näyttävää finalistia kilpailee Suomen sähäkimmän silmälasimallin tittelistä ja upeista palkinnoista. Kilpailun voittaja valitaan Helsingin Messukeskuksessa I love me -messuilla perjantaina 16.10.2015.

Optikkoketju Specsaversin Suomen sähäkin silmälasimalli -kilpailu on maailman ensimmäinen ja ainoa mallikilpailu, jossa kannustetaan käyttämään silmälaseja tyylikeinona ja innostetaan kantamaan pokia rohkeasti. Osana kansainvälistä Specsavers Spectacle Wearer of the Year -kisakonseptia järjestettävässä kilpailussa edustavan ulkonäön lisäksi valttia ovat kilpailijoiden persoonallisuus, sanavalmius sekä ennen kaikkea positiivinen ja sähäkkä asenne. Kilpailu keräsi tänä vuonna huimat 2000 hakemusta eri puolilta Suomea ja niiden taso tavoitti sähäkkyyden erinomaisen hyvin.

Finaaliin valitaan kuusi sähäkintä ehdokasta, joista yksi tulee olemaan radiokanava The Voicen raadin valitsema suosikki. The Voicen edustaja palkitaan finaalipaikan lisäksi Voicen ammattilaisten suorittamalla makeoverilla ja lisäksi ammattivalokuvaaja ottaa hänestä upeat muotikuvat.

Kilpailun pääyhteistyökumppanina nähdään Tommy Hilfiger, joka vaatettaa sekä kuusi finalistia ja kilpailun keulakuvan Krista Siegfriedin Messuhallissa nähtävään finaaliin. I love me -messuilla valittava Suomen sähäkin silmälasimalli -kilpailun voittaja pääsee silmälasilähettilääksi Tansaniaan yhdessä Specsaversin ja Vision for All -järjestön kanssa, osallistuu Tukholmassa järjestetylle Dinner in the Dark -illalliselle seuranaan kisan mentori Krista Siegfried ja lunastaa lisäksi silmälasilahjakortin Specsaversille.

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Irene Hernberg, Specsavers Finland, 040 662 5866irene.hernberg@specsavers.com

Semifinalistien haastattelu- ja kuvapyynnöt: 
PR- ja viestintätoimisto Marsaana Communications, Tytti Varila, 0400 629225, tytti@marsaana.com  

Specsavers Spectacle Wearer of the Year -kilpailu järjestetään tänä vuonna yhteensä kahdeksassa maassa, jotka ovat Australia, Iso-Britannia, Irlanti, Ruotsi, Norja, Tanska, Hollanti ja Suomi. Spectacle Wearer of the Year -kilpailu on maailman ensimmäinen silmälasimallikisa ja sen tarkoituksena on rohkaista ihmisiä käyttämään silmälaseja asusteena, osana omaa tyyliä ja persoonaa.

Specsavers Optical Group on maailman suurin yksityinen optisen alan yhtymä, jolla on yli 1 700 optikkoliikettä Iso-Britanniassa, Irlannissa, Alankomaissa, Espanjassa, Australiassa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Uudessa-Seelannissa. Yhtymän kokonaisliikevaihto oli vuonna 2014 yli 3,1 miljardia euroa. Optikot Doug ja Mary Perkins perustivat Specsaversin vuonna 1984, ja se on edelleen perheyritys. Suomessa Specsavers aloitti heinäkuussa 2007, ja ketjun suomalaisten paikallisyrittäjien omistuksessa oleva liikeverkosto kattaa koko maan. www.specsavers.fi