Kaupungin upeimmat silmälasikasvot valitaan Turun Naisday-messuilla 

Optikkoketju Specsavers etsii Suomen sähäkintä silmälasimallia nyt viidettä kertaa, kun Specsavers Spectacle Wearer of the Year 2012 -kilpailu starttaa Naisday-messuilla Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa 14.4.–15.4. Tänä vuonna suositussa mallikisassa tehdään historiaa, sillä Suomen sähäkin silmälasimalli -kisa täydentyy uudella Fabulous 40+ mainoskasvo -kilpailulla. Mallitoimisto Portfoliota luotsaavan Marita Hakalan johdolla käytävä kisa on avoinna kaikille naisille ja miehille, jotka tuntevat olonsa upeaksi pokat päässään.

Optikkoketju Specsaversin järjestämä Specsavers Spectacle Wearer of the Year -kilpailu on maailman ensimmäinen silmälaseja tyylikeinona korostava kansainvälinen mallikisa. Kisaan osallistuakseen ei tarvitse olla silmälasien käyttäjä, vaan kisa on avoin jokaiselle 16 vuotta täyttäneelle naiselle tai miehelle. Kilpailussa valttia on persoonallisuus ja oikea asenne, joten aikaisempaa mallikokemusta ei tarvita. Turun osakilpailuun valitaan kymmenen sähäkkää silmälasimallia, jotka esittelevät kevään kehysmuotia Marita Hakalan johdolla.

Kilpailun juontaa tyylikonsultti Leena Sarvi. Tänä vuonna kilpailussa on kategoria myös yli nelikymppisille miehille ja naisille.

"Yli 40-vuotiaiden naisten ja miesten joukossa on paljon potentiaalisia mainoskasvoja, joille on tällä hetkellä kysyntää. Suomen sähäkin silmälasimalli -kilpailua on luontevaa laajentaa myös vanhempiin ikäryhmiin, sillä tässä kisassa asenne ja persoonallisuus ratkaisevat enemmän kuin ulkonäkö. Karismaa tältä ikäryhmältä ei varmasti puutu", kertoo Hakala.

Kilpailussa esillä kevään ja kesän kehystrendit.

Molempien kategorioiden kymmenen sähäkintä silmälasikasvoa pääsevät Turun Naisday-messuille esittelemään kevään kuumimpia kehystrendejä Marita Hakalan opastuksessa.

"Haluamme tarjota kilpailijoille elämyksen ja ainutlaatuisen päivän, jossa ammattimeikkaajat ja -kampaajat laittavat heille mallilookin ja he pääsevät kokeilemaan catwalkia. Turussahan on tunnetusti näyttäviä ihmisiä, muun muassa sieltä löytyvät parhaimmin pukeutuvat suomalaiset miehet", Hakala toteaa. 

Turun osakilpailun pääpalkintona on paikka syksyllä järjestettävään valtakunnalliseen semifinaaliin ylellisellä stailauspaketilla täydennettynä. Suomen sähäkin silmälasimalli -kilpailun finaali käydään syksyllä Helsingissä ja voittajalle on luvassa mallisopimus mallitoimisto Portfolion kanssa sekä kansainvälisen valokuvaajan mallikansiokuvaukset.

Osakilpailuihin voi ilmoittautua 30.3. asti kaikissa Turun Spesavers Optikko -liikkeissä tai lähettämällä henkilötiedot sekä kuvat sähköpostiosoitteeseen silmalasimalli@miltton.fi.

Specsavers Spectacle Wearer of the Year -kilpailu järjestetään tänä vuonna yhteensä kahdeksassa maassa, jotka ovat Australia, Iso-Britannia, Irlanti, Ruotsi, Norja, Tanska, Hollanti ja Suomi. Järjestyksessään viidestoista Spectacle Wearer of the Year -kilpailu on maailman ensimmäinen silmälasimallikisa ja sen tarkoituksena on rohkaista ihmisiä käyttämään silmälaseja asusteena, osana omaa tyyliä ja persoonaa.

Lisätietoja:
Viestintäjohtaja Marjo Halonen, Specsavers Finland, 050 598 7046, marjo.halonen@fi.specsavers.com

Kuva: Kira Gluschkoff

Takaisin uutisiin