Uudet Osiris-kehykset eivät säästele väreissä

Muotisuunnittelija Jørgen Simonsenin ja Specsaversin yhteistyönä syntynyt, syksyllä 2013 lanseerattu Osiris-mallisto saa jatkoa, kun uusi 12-osainen mallisto saapuu Specsavers-liikkeisiin. Versacen, Chanelin ja Givenchyn muotitaloissa kannuksensa hankkinut Simonsen tunnetaan radikaalina ja rohkeana suunnittelijana, joka uskaltaa yllättää, ja myös uusi Osiris-mallisto on täynnä värejä ja kiiltoa. Syksyn uutuuskehyksissä erilaiset materiaalit kohtaavat yllätykselliset väriparit.

Alkusyksystä kasvoille kohotetaan kiiltoa ja kimalletta – hennot värit ja kultaiset vivahteet imartelevat kesäauringon päivettämää ihoa. Glamourin lisäksi syksyn uutuusmallisto esittelee rosoisia pintoja ja DIY-henkisiä yksityiskohtia, kuten erilaisten materiaalien kiinnittäminen yhteen nitomalla.

Tänä kesänä kannattaa kokeilla rohkeasti eri tyylejä ja luottaa omaan vaistoon! Liikkeidemme henkilökunta auttaa sopivan mallin valinnassa ja itselle hieman uudenlaisilla kehysvalinnoilla saat helposti uutta ilmettä ja piristystä tyyliisi, kertoo Specsaversin tuotepäällikkö Tanja Korteniemi.

Simonsen suunnitteli Osiris-kehykset rohkeille ihmisille, jotka eivät kaihda värejä tai modernia muotoilua. Uutuusmalliston pääteemoiksi nousevat muoto, väri ja materiaali. Pop-taiteesta, elokuvamaailmasta ja modernista elämäntyylistä lainatut kirkkaansiniset värit on yhdistetty erilaisiin pintoihin, jotka muistuttavat esimerkiksi nahkaa tai kilpikonnakuviointia. Puoliläpinäkyvät asetaatit taas luovat vastakohdan kevyelle metallille ja päällystetyille pinnoille. Uusiin Osiris-kehyksiin on haettu inspiraatiota 1950-luvun retrotyyleistä aina 1990-luvun muotiin saakka. Syksyn kehyksissä hyödynnetään kaksisävyistä laminaattia ja värien kaltevuutta.

Osiris 25669220

Uudet Osiris-kehykset saapuvat Specsavers Optikko -liikkeisiin 23. kesäkuuta ja niiden hinta on 179 euroa. Kaikki kehykset ovat lainattavissa kuvauksiin Miltton Showroomilta. 

Lisätietoja:      

Viestintäjohtaja Irene Hernberg, Specsavers Finland, 040 662 5866, irene.hernberg@specsavers.com
Tuotepäällikkö Tanja Korteniemi, Specsavers Finland, 040 670 6240, tanja.korteniemi@specsavers.com

Kuvapyynnöt:

Viestintätoimisto Miltton, Soila Lehkonen, 050 382 0170, soila.lehkonen@miltton.fi

Kehyslainat: 

Miltton Showroom, Uudenmaankatu 4–6, Helsinki, 045 657 9607, showroom@miltton.fi

Specsavers Optical Group on maailman suurin yksityinen optisen alan yhtymä, jolla on yli 1 400 optikkoliikettä Iso-Britanniassa, Irlannissa, Alankomaissa, Espanjassa, Australiassa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Uudessa-Seelannissa. Yhtymän kokonaisliikevaihto oli vuonna 2013 1,8 miljardia euroa. Optikot Doug ja Mary Perkins perustivat Specsaversin vuonna 1984, ja se on edelleen perheyritys. Suomessa Specsavers aloitti heinäkuussa 2007, ja ketjun liikeverkosto kattaa koko maan.

Takaisin uutisiin