Tag: trendit

Tag: trendit

13 maaliskuu, 2015
Mert Otsamo, Specsavers, 179 eur

Osa Otsamon aurinkolasien tuotoista ohjataan Uusi lastensairaala 2017 -hyväntekeväisyyskeräykseen

25 toukokuu, 2015
Specsavers lanseeraa uuden malliston Converselta

Converse, yksi maailman tunnetuimmista tennarimerkeistä, lanseeraa uuden silmä- ja aurinkolasimalliston yksinoikeudella Specsaversille.

22 toukokuu, 2015
Suomen Sähäkin Silmälasimalli -kilpailu 2015

Suomen sähäkimmän silmälasimallin etsintä on jälleen käynnissä. Specsavers ja Suomen sähäkin silmälasimalli -kilpailun mentorina jo toista vuotta peräkkäin toimiva Krista Siegfrids hakevat uutta silmälasikasvoa, jossa yhdistyvät omaperäisyys, itsevarmuus sekä tietysti sähäkkä asenne.

10 marraskuu, 2014
Tiia Tanhula Specsavers Sähäkin Silmälasimalli -kilpailun voittaja

Tiukan kisan juonsi valovoimainen Krista Siegfrids

Suomen sähäkin silmälasimalli 2014 -kilpailun voittaja on lahtelainen Tiia Tanhula. Kärkisijoille pääsivät myös Ville Kilpeläinen Helsingistä, Ronja Ahonen Sodankylästä ja Jaakko Sandström Kotkasta. Optikkoketju Specsaversin suuren suosion kerännyt silmälasimallikilpailu järjestettiin Suomessa tänä vuonna jo seitsemättä kertaa. Neljä näyttävää finalistia kilpailivat Suomen sähäkimmän silmälasimallin tittelistä ja upeista palkinnoista Krista Siegfridsin juontamassa finaalissa Elle Style Awards -gaalassa Helsingin Messukeskuksessa keskiviikkona 15.10.2014.

23 kesäkuu, 2014
Uusi Osiris -kehysmallisto

Uudet Osiris-kehykset eivät säästele väreissä

Muotisuunnittelija Jørgen Simonsenin ja Specsaversin yhteistyönä syntynyt, syksyllä 2013 lanseerattu Osiris-mallisto saa jatkoa, kun uusi 12-osainen mallisto saapuu Specsavers-liikkeisiin. Versacen, Chanelin ja Givenchyn muotitaloissa kannuksensa hankkinut Simonsen tunnetaan radikaalina ja rohkeana suunnittelijana, joka uskaltaa yllättää, ja myös uusi Osiris-mallisto on täynnä värejä ja kiiltoa. Syksyn uutuuskehyksissä erilaiset materiaalit kohtaavat yllätykselliset väriparit.

04 maaliskuu, 2014

Tämän kevään kehysmuodissa on mistä valita, sillä keväällä kadut täyttyvät niin heleistä karkkiväreistä, voimakkaista tummista sävyistä kuin rauhallisista maanläheisistä väreistäkin. Yksi suosituimmista sävyistä on pastellivärit, mutta myös voimakkaat ja huomiota herättävät kehykset säilyttävät suosionsa tänä keväänä.