Kehysmuoti – kuten muutkin asusteet – seuraa aina vahvasti vaatetrendejä sekä populaarikulttuurin kautta aika ajoin uudelleen pinnalle nousevia tyylisuuntia eri vuosikymmeniltä. 1990-luku on tehnyt vahvan paluun niin vaate- kuin asustemuotiinkin ja myös kehyksillä leikitellään nyt rohkeasti. Kesällä kaupat täyttyvät toinen toistaan värikkäimmistä vaatteista, ja sama rohkeus tyylivalinnoissa on nähtävissä myös optikkoliikkeiden hyllyillä. Tällä hetkellä asustetarjonnassa on mistä valita, ja niin kesän kuin syksynkin uutuuskehyksistä löytyy sopivia malleja kaikille kasvonmuodoille.

Tämän kesän aurinkolasimuodissa palataan 90-luvulle

Pyöreät aurinkolasit ovat tämän kesän hittituote ja pyöreä malli sopiikin, linssin koosta riippuen, erinomaisesti erilaisille kasvonmuodoille. Aurinkolaseissa esillä ovat niin ohuet metallisangat kuin paksummat muovisangatkin, ja muuten tummia aurinkolaseja piristävät leikkisät kuvioinnit ja värikkäät yksityiskohdat.

Aurinkolasit voit tilata omilla vahvuuksillasi tai vaihtoehtoisesti ilman vahvuudellisia linssejä.

Väriä ja vaihtelua toimistotyyliin

Kehyksillä leikittely ei ole pelkästään auringonpalvojia varten. Innovatiivisen Red or Dead -merkin uutuusmalliston yhdestä kehysparista riittää moneen eri lookiin, sillä näiden kehysten avulla voit luoda kehysparille täysin uuden ilmeen yksityiskohtia vaihtelemalla. Jokaisen kehysparin mukana tulee kolme vaihdettavaa magneettia eri väreissä ja kuvioissa. Magneettiväreihin kuuluvat muun muassa kultainen marmori, kirkkaista huulipunasävyistä tuttu punainen sekä art deco -henkinen musta.   Uutuusmalliston kehyksissä klassinen kissamaisuus kohtaa DIY-henkisyyden, ja Mad in England -malliston avulla voit tuoda väriä ja vaihtelua toimistotyyliisi asusteiden kautta.

Red or Dead -uutuusmallisto saapuu Specsavers Optikko -liikkeisiin toukokuun lopussa. Kehysten hinta on 149 euroa.

Kimaltaen kohti syksyä

Muotisuunnittelija Jørgen Simonsenin  ja Specsaversin yhteistyönä syntynyt, syksyllä 2013 lanseerattu Osiris-mallisto saa jatkoa, kun uusi 14-osainen mallisto saapuu Specsavers-liikkeisiin kesällä 2014. Versacen, Chanelin ja Givenchyn muotitaloissa kannuksensa hankkinut Simonsen tunnetaan radikaalina ja rohkeana suunnittelijana, joka uskaltaa yllättää, ja myös uusi Osiris-mallisto on täynnä värejä ja kiiltoa.

Syksyn uutuuskehyksissä erilaiset materiaalit kohtaavat yllätykselliset väriparit. Alkusyksystä kasvoille kohotetaan kiiltoa ja kimalletta – hennot värit ja kultaiset vivahteet imartelevat kesäauringon päivettämää ihoa. Glamourin lisäksi syksyn uutuusmallisto esittelee rosoisia pintoja ja DIY-henkisiä yksityiskohtia, kuten erilaisten materiaalien kiinnittäminen yhteen nitomalla.

Tänä kesänä kannattaa kokeilla rohkeasti eri tyylejä ja luottaa omaan vaistoon! Liikkeidemme henkilökunta auttaa sopivan mallin valinnassa ja itselle hieman uudenlaisilla kehysvalinnoilla saat helposti uutta ilmettä ja piristystä tyyliisi, kertoo Specsaversin tuotepäällikkö Tanja Korteniemi.

Uudet Osiris-kehykset saapuvat Specsavers Optikko -liikkeisiin 23. kesäkuuta ja niiden hinta on 179 euroa. Kaikki kehykset ovat lainattavissa kuvauksiin Miltton Showroomilta. 

Lisätietoja:      

Viestintäjohtaja Irene Hernberg, Specsavers Finland, 040 662 5866, irene.hernberg@specsavers.com
Tuotepäällikkö Tanja Korteniemi, Specsavers Finland, 040 670 6240, tanja.korteniemi@specsavers.com

Kuvapyynnöt:

Viestintätoimisto Miltton, Soila Lehkonen, 050 382 0170, soila.lehkonen@miltton.fi

Kehyslainat: 

Miltton Showroom, Uudenmaankatu 4–6, Helsinki, 045 657 9607, showroom@miltton.fi

Specsavers Optical Group on maailman suurin yksityinen optisen alan yhtymä, jolla on yli 1 400 optikkoliikettä Iso-Britanniassa, Irlannissa, Alankomaissa, Espanjassa, Australiassa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Uudessa-Seelannissa. Yhtymän kokonaisliikevaihto oli vuonna 2013 1,8 miljardia euroa. Optikot Doug ja Mary Perkins perustivat Specsaversin vuonna 1984, ja se on edelleen perheyritys. Suomessa Specsavers aloitti heinäkuussa 2007, ja ketjun liikeverkosto kattaa koko maan.

Takaisin uutisiin