Specsaversin Suomeen tulon myötä silmälasien hinnat ovat laskeneet lähes viidenneksellä. Suunta on oikea, ja haluammekin jatkaa parasta vastinetta rahalle – konseptimme toteuttamista. Miljoonannen myydyn silmälasiparin kunniaksi laskimme hintojamme ja esittelemme 79 euron pakettihinnan helpottamaan silmälasien ostamista.

Pakettihintamme tavoitteena on selkeyttää ja helpottaa silmälasien ostamista. Pakettihinnassa kehysten hintaan sisältyvät linssien lisäksi nyt myös pinnoite tai ohennus vaihtoehtona suositulle Valitse 2, maksa 1 -konseptillemme. Edullisimmillaan meiltä saa nyt hintauudistuksen myötä 79 eurolla hyvin varustellun silmälasipaketin.

Kolme neljästä silmälasien käyttäjästä on sitä mieltä, että linssien pinnoitteista, ohennuksista ja linssien värjäyksestä koostuvat hintalisät nostavat silmälasien loppuhintaa kohtuuttomasti. Pakettihinnan lisäksi laskimme linssien pinnoitteiden ja ohennusten hintoja jopa 30 prosenttia, mikä alentaa silmälasien loppuhintaa ja mahdollistaa asiakkaillemme entistä toiminnallisempien silmälasien oston.

Hintaetumme perustuu suureen volyymiin, suoriin ostoihin ja omissa käsissä olevaan tuotantoketjuun. Perheomistuksessa oleva Specsavers Optical Group myy kansainvälisesti 12 miljoonaa silmälasiparia vuosittain kymmenessä eri maassa.  Suomessa miljoonas silmälasipari myytiin Mikkelissä tämän vuoden helmikuussa.

Pakettihinnoitteluumme voit tutustua www-sivujemme Hinnoittelu-osiossa.,

Takaisin uutisiin