Kansainvälinen muotiklassikko Benetton sekä ylellisestä vaatedesignistaan tunnettu Karen Millen ovat suunnitelleet Specsaversille kaksi uutta kehysmallistoa. Italialainen Benetton ulottaa kirkkaat ja iloiset värit silmälasikehyksiin, kun taas lontoolainen huippumuotimerkki Karen Millen vetoaa itsevarmoihin naisiin eleganteilla ja pehmeän linjakkailla kehysvaihtoehdoilla. Uutuusmallistot saapuvat Specsavers Optikko -liikkeisiin kesäkuun aikana.

Benetton ja Karen Millen ovat maailmanlaajuisesti seurattuja huippumuotimerkkejä, joilla molemmilla on tunnistettava tyyli ja uskollinen käyttäjäkuntansa. Muotitalot ovat suunnitelleet Specsaversille kaksi kehysmallistoa, jotka kunnioittavat viimeiseen asti brändien alkuperäisiä menestyskonsepteja: Benettonin pokat hehkuvat värejä ja iloa, kun taas Karen Millenin kehyksistä huokuu eleganssi ja supernaisellinen design.

Pirteä Benetton leikittelee väreillä
Italialainen muotimerkki Benetton on yksi maailman tunnetuimmista ja kansainvälisimmistä brändeistä. Benetton on suunnitellut kehysmalliston hauskanpitoa rakastaville kuluttajille, jotka haluavat erottua massasta. Malliston kirkkaat, iloiset ja selkeät värit ovat kuin tehty tämän vuoden värikkääseen kesämuotiin. Specsavers myy Pohjoismaissa Benettonin kehysmallistoa yksinoikeudella. Malliston ensierä sisältää neljätoista kehysmallia, jotka saapuvat Specsavers Optikko -liikkeisiin kesäkuun aikana. Kehysten hinta on 149 euroa. Hinta sisältää kahdet kehykset-vakioyksiteholinsseillä.

Benetton-kehystyyli pähkinänkuoressa:
1. Raikkaat värit ja väriyhdistelmät
2. Herkullisen läpikuultava lime ja sininen, pirteä punainen ja hehkuva keltainen
3. Pyöreät, neliönmalliset kehykset sekä kissansilmämallit retrovaikutteilla

Naisellinen Karen Millen viettelee hillityllä eleganssilla
Vuonna 1981 lanseerattu lontoolainen Karen Millen on kasvanut maailmanlaajuiseksi muotimerkiksi design-konseptillaan, joka perustuu ylelliseen ja naiselliseen eleganssiin. Karen Millenin Specsaversille luoma kehysmallisto hellittelee kasvonpiirteitä pehmeillä muodoilla, täyteläisillä väreillä ja hillityllä linjakkuudella. Silmälasimallisto on kohdistettu erityisesti 20–45-vuotiaille itsevarmoille naisille, jotka arvostavat laatua, yksilöllisyyttä ja naisellisuutta. Viime aikoina brändi on sulattanut tunnettujen muoti-ikonien sydämet: esimerkiksi Täydelliset naiset -televisiosarjasta tuttu näyttelijä Eva Longoria, yhdysvaltalainen laulajasuosikki Nichole Scherzinger sekä poplaulaja Christina Aguilera vannovat Karen Millenin nimeen. Nyt ylellinen ja elegantti, mutta silti rento vaatemerkki nauttii myös Pohjoismaissa vahvaa nostetta.

Karen Millen -kehysmalliston ensimmäinen erä sisältää neljätoista mallia, jotka saapuvat Specsavers Optikko -liikkeisiin kesäkuussa.  Kehysten hinta on 179 euroa. Hinta sisältää kahdet kehykset-vakioyksiteholinsseillä.

Karen Millen-kehystyyli pähkinänkuoressa:
1. Pehmeän linjakkaat, klassiset kehyslinjat ja vintage-mallit
2. Puhtaat, syvät ja täyteläiset värit
3. Ripaus eleganssia ja ylellisyyttä

Molempia kehysmallistoja voi lainata kesäkuussa Miltton Showroomilta kuvauksiin.

Lisätietoja:
Viestintäjohtaja Marjo Halonen, Specsavers Finland Oy, 050 598 7046, marjo.halonen@fi.specsavers.com

Kuvapyynnöt:
Viestintätoimisto Miltton, Heidi Konkka, 045 6789 421, heidi.konkka@miltton.fi
Viestintätoimisto Miltton, Anita Nousiainen, 040 766 8295, anita.nousiainen@miltton.fi

Specsavers Optical Group on maailman suurin yksityinen optisen alan yhtymä, joka tarjoaa asiakkailleen ammattimaisia näönhuoltopalveluita sekä muodikkaita ja laadukkaita silmälaseja edullisin hinnoin. Ympäri maailmaa laajentuvalla yhtymällä on yhteensä yli 1 400 myymälää Iso-Britanniassa, Irlannissa, Alankomaissa, Espanjassa, Australiassa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Uudessa Seelannissa. Yhtymän kokonaisliikevaihto oli vuonna 2009 1,6 miljardia euroa. Optikot Doug ja Mary Perkins perustivat Specsaversin vuonna 1984, ja se on edelleen perheyritys. Suomessa heinäkuussa 2007 aloittaneella Specsaversilla on 91 Specsavers Optikko -liikettä, joista suurin osa on paikallisten yrittäjien omistuksessa.

Takaisin uutisiin