Osta näöntutkimus - saat lasten silmälasit kaupan päälle

Lasten silmälasit kaupan päälle

Kun ostat Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen (29 €)

Lasten silmälasit kaupan päälle Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen yhteydessä

Lapset kokevat ja oppivat uusia asioita joka päivä koulussa, päiväkodissa,  kotona ja ystävien kesken. Siksi hyvä näkö on myös lapselle erittäin tärkeää

Tarjoamme lasten silmälasit kaupan päälle 39 € hintaryhmästä Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen (29 €) oston yhteydessä.  Kehyshintoihimme sisältyy aina vakioyksiteholinssit taitekertoimella 1.5.

Voit valita mitkä tahansa kehykset veloituksetta 39 € hintaryhmästä.  Voit valita lasit myös korkeammasta hintaryhmästä,  jolloin saat 39 € alennuksen.

Lue lisää lasten näönhuollosta tästä.Varaa aika

Varaa aika täältä

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Hinnoittelun ehdot

Etu koskee vain alle 12-vuotiaita lapsia. Lasten silmälasit (sisältää vakioyksiteholinssit taitekertoimella 1.5) ilmaiseksi 39 € hintaluokasta ostettaessa optikon Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen tai alle 8-vuotiaalle lääkärin reseptin erillisen optikon tutkimuksen (arvo 29 €). Voit valita silmälasit myös ylemmästä hintaluokasta ja saada niistä 39 € alennuksen.  Ainoastaan yhdet ilmaiset silmälasit/lapsi/vuosi. Kehysvalikoima vaihtelee liikkeittäin. ©Specsavers 2018.