Osta näöntutkimus - saat lasten silmälasit kaupan päälle

Lasten silmälasit kaupan päälle Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen yhteydessä

Lapset kokevat ja oppivat uusia asioita joka päivä koulussa, päiväkodissa, kotona ja ystävien kesken. Siksi hyvä näkö on myös lapselle erittäin tärkeää

Tarjoamme lasten silmälasit kaupan päälle 39 €:n hintaryhmästä Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen (29 €) oston yhteydessä. Kehyshintoihimme sisältyy aina vakioyksiteholinssit taitekertoimella 1.5.

Voit valita mitkä tahansa kehykset veloituksetta 39 €:n hinta ryhmästä. Voit valita lasit myös korkemmasta hintaryhmästä, jolloin saat 39 €:n alennuksen.

Katso koko lasten kehysvalikoimamme tästä.

Lue lisää lasten näönhuollosta tästä.

MYÖS KAHDET LASTEN SILMÄLASIT YKSIEN HINNALLA ALK. 79 € - TOINEN PARI SAATAVANA MYÖS AURINKOLASEINA

Specsaversilta saat myös kahdet lasten silmälasit yksien hinnalla. Osta vähintään 79 € maksavat silmälasit ja valitse niihin mitkä tahansa linssivaihtoehdoistamme (hinnaston mukaan) - saat toiset silmälasit ilmaiseksi samoilla lisämukavuuksilla. Tämä pitää sisällään KAIKKI linssit sekä ohennetut ja pinnoitetut linssit molempiin silmälaseihin. Halutessasi saat toisen parin aurinkolaseina, jolloin lapsesi silmät saavat suojan myös kesän auringolta. Tutustu lasten aurinkolasivalikoimaan tästä. 

Onko sinulla kysymyksiä liittyen lasten näönhuoltoon? Ota yhteyttä liikkeeseemme, jossa asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään tai katso Kysy Optikolta -osiostamme aiheeseen liittyviä kysymyksiä ja vastauksia.

Voit varata näöntutkimusajan vaikka saman tien tästä

Esimerkkejä lasten kehyksistä - paina + -ikonia nähdäksesi lisätietoja kehyksestä

25391374
25656954

Hinnoittelun ehdot

Tarjous koskee vain alle 12-vuotiaita lapsia. Lasten silmälasit (sisältää vakioyksiteholinssit taitekertoimella 1.5) ilmaiseksi 39 € hintaluokasta ostettaessa optikon Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen tai alle 8-vuotiaalle lääkärin reseptin erillisen optikon tutkimuksen (arvo 29 €). Voit valita silmälasit myös ylemmästä hintaluokasta ja saada niistä 39 € alennuksen.  Ainoastaan yhdet ilmaiset silmälasit/lapsi/vuosi. Kehysvalikoima vaihtelee liikkeittäin. ©Specsavers 2016.

Ostaessasi silmälasit Valitse 2 Maksa 1 -hinnoittelun mukaisesti alk. 79€, saat samasta tai edullisemmasta hintaryhmästä kehyksen, samat linssit ja samat lisämukavuudet veloituksetta. Molemmat parit samalla reseptillä. Vakioyksiteholinssit (taitekerroin 1.5) sisältyy aina hintaan. Mahdollinen näöntutkimus ei sisälly hintaan. Etua ei voi yhdistää tarjouksiin. ©Specsavers 2017.