Valitse 2 Maksa 1 - Kahdet silmälasit yksien hinnalla

Valitse 2 Maksa 1 alk. 89 €

Toiset silmälasit veloituksetta? Yes! Kun ostat kehykset alk. 89 €

Valitse 2 Maksa 1 Specsaversilla – toiset silmälasit veloituksetta

Monet meistä omistavat useampia kenkäpareja, laukkuja tai takkeja, jotka sopivat erilaisiin tyyleihin ja tilanteisiin. Miksei näin voisi olla myös silmälasien kohdalla?

Kun ostat meiltä kehykset alk. 89 €, saat aina toiset silmälasit kaupan päälle. Toiset silmälasit voivat olla saman hintaiset tai edullisemmat kuin ensimmäiset. Kyllä! Saat todella toiset silmälasit veloituksetta. Jos olet esimerkiksi valinnut monitehosilmälasit, voit valita veloituksetta toiset silmälasit samasta tai alemmasta hintaluokasta. Vakioyksiteholinssit (1.5) sisältyvät meillä aina kehysten hintaan. Ja molemmille silmälaseille annamme luonnollisesti kahden vuoden laatutakuun. Tätä voi hyvin kutsua supereduksi.

 Varaa aika optikon Kokonaisvaltaiseen näöntutkimukseemme ja anna asiantuntijoidemme auttaa juuri sinulle sopivien silmälasien valinnassa.


Näkösi on tärkeimpiä aistejasi. Suosittelemmekin säännöllistä näöntutkimuksessa käymistä silmiesi ja näkösi hyvinvoinnista huolehtimiseksi.

Ehdot

Ostaessasi silmälasit Valitse 2 Maksa 1 -hinnoittelun mukaisesti alkaen 89 € kehyshintaryhmästä, saat kaupan päälle toiset saman hintaiset tai edullisemmat silmälasit. Molemmat silmälasit samalla reseptillä. Ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. ©2020 Specsavers.