Kahdet lasit yksien hinnalla alk. 79 €

Valitse 2 Maksa 1

alk. 79 €

Kahdet silmälasit yksien hinnalla

Valitse kahdet silmälasit yksien hinnalla -hinnoittelumme antaa sinulle mahdollisuuden valita kahdet silmälasit yksien hinnalla - saat siis kahdet silmälasit eri käyttötarkoituksiin tai eri tyyleihin!

 

Specsaversilla kahdet yksien hinnalla todella on kahdet yksien hinnalla. Osta vähintään 79 euroa maksavat silmälasit ja valitse niihin mikä tahansa linssivaihtoehdoistamme (hinnaston mukaan) – saat toisen, samanhintaisen tai edullisemman, parin kehyksineen ja linsseineen täysin ilmaiseksi. Toisin kuin jotkut muut markkinoilla olevat tarjoukset, tämä pitää sisällään KAIKKI linssit, kuten monitehot sekä ohennetut ja pinnoitetut linssit. Ymmärsit aivan oikein, kaikki linssit sisältyvät kumpaankin pariin.

Valikoimissamme satoja tyylikkäitä kehyksiä, joista löydät itsellesi sopivan yhdistelmän eri tyylejä tai käyttötarkoituksia varten. Kehysvalikoimamme päivittyy ajankohtaisimmilla uutuuksilla monta kertaa vuodessa, joten saatavillasi on aina trendikkäimmät uutuuskehykset.

TUTUSTU KEHYSVALIKOIMAAMME TÄSTÄ!

MIHIN TARVITSET KAKSIA LASEJA? LUE TÄSTÄ!

Kahdet yksitehosilmälasit alk. 79 €
Valitse kahdet silmälasit alkaen 79 € hintaluokasta vakioyksiteholinsseillä ja saat edullisemman parin ilmaiseksi.

Kahdet monitehosilmälasit alk. 149 €
Kahdet silmälasit alk. 79 € hintaryhmästä sekä vakiomoniteholinssit (1.5) kumpaankin pariin, ja maksat yhteensä alkaen vain 149 €

Kahdet designer -silmälasit alk. 149 €
Saat myös kahdet, tyylikkäät design-silmälasit yksien hinnalla alk. 149 €. Tutustu design-lasivalikoimaamme tästä. Varaa aika näöntutkimukseen tästä

Hyödynnä huimat tarjouksemme ja varaa aika täältä

 

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Hinnoittelun ehdot

Ostaessasi silmälasit Valitse 2 Maksa 1 -hinnoittelun mukaisesti alk. 79 €, saat samasta tai edullisemmasta hintaryhmästä kehyksen, samat linssit ja samat lisämukavuudet veloituksetta.  Molemmat parit samalla reseptillä. Vakioyksiteholinssit (taitekerroin 1.5) sisältyy aina hintaan. Mahdollinen näöntutkimus ei sisälly hintaan. Etua ei voi yhdistää tarjouksiin. ©Specsavers 2018.