Kahdet lasit yksien hinnalla alk. 79€

Kahdet silmälasit yksien hinnalla

Valitse kahdet silmälasit yksien hinnalla -hinnoittelumme antaa sinulle mahdollisuuden valita kahdet silmälasit yksien hinnalla - saat siis kahdet silmälasit eri käyttötarkoituksiin tai eri tyyleihin!

Valitse kahdet silmälasit yksien hinnalla –hinnoittelumme koskee kaikkia kehyksiä alk. 79 €. Kaikkien kehysten hintaan sisältyy aina vakioyksiteholinssit molempiin kehyksiin omilla voimakkuuksillasi. Toiset kehykset voit valita samasta tai alemmasta hintaluokasta. Muut linssivaihtoehdot ja lisämukavuudet (esim. pinnoitteet ja ohennukset) hinnaston mukaan.

Valikoimissamme satoja tyylikkäitä kehyksiä, joista löydät itsellesi sopivan yhdistelmän eri tyylejä tai käyttötarkoituksia varten. Kehysvalikoimamme päivittyy ajankohtaisimmilla uutuuksilla monta kertaa vuodessa, joten saatavillasi on aina trendikkäimmät uutuuskehykset.

TUTUSTU KEHYSVALIKOIMAAMME TÄSTÄ!

MIHIN TARVITSET KAKSIA LASEJA? LUE TÄSTÄ!

Kahdet yksitehosilmälasit alk. 79 €
Valitse kahdet silmälasit alkaen 79 € hintaluokasta vakioyksiteholinsseillä ja saat toisen parin kaupan päälle samasta tai alemmasta hintaluokasta. 

Kahdet monitehosilmälasit alk. 149 €​
Kahdet silmälasit alk. 79 € hintaryhmästä sekä vakiomoniteholinssit (1.5) kumpaankin pariin, ja maksat yhteensä alkaen vain 149 €

Kahdet designer -silmälasit alk. 149 €​
Saat myös kahdet, tyylikkäät design-silmälasit yksien hinnalla alk. 149 €. Tutustu design-lasivalikoimaamme tästä. 


Varaa aika näöntutkimukseen tästä


Esimerkkikehyksiä:

Alicia kehykset 79 €
Byron kehykset 79 €

Hinnoittelun ehdot

Valitse 2 Maksa 1 -hinnoittelu sisältää kehykset hintaryhmästä 79 € tai yli ja lisäksi toiset kehykset samasta tai alemmasta hintaryhmästä. Lisäksi saat yksiteholinssit (taitekerroin 1.5) molempiin silmälaseihin ilmaiseksi. Lisäksi: Jos valitset ensimmäiseen kehyspariin moniteholinssit, saat moniteholinssit myös toiseen pariin. Muut linssivaihtoehdot ja lisämukavuudet (esim. pinnoitteet ja ohennukset) hinnaston mukaan. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. ©2016 Specsavers Optical Group-konserni. Kaikki oikeudet pidätetään.