Kahdet lasit yksien hinnalla alk. 79 €

Valitse 2 Maksa 1

alk. 79 €

Kahdet silmälasit yksien hinnalla

Kahdet silmälasit yksien hinnalla -hinnoittelumme antaa sinulle mahdollisuuden valita kahdet silmälasit yksien hinnalla - saat siis kahdet silmälasit eri käyttötarkoituksiin tai eri tyyleihin!

Valitse silmälasit 79 euron tai sitä korkeammasta hintaryhmästä, ja saat toiset silmälasit samasta hintaryhmästä veloituksetta. Hintaan sisältyy aina vakioyksiteholinssit molempiin silmälaseihin.

Valikoimassamme on tuhansia tyylikkäitä kehyksiä, joista löydät itsellesi sopivan yhdistelmän eri tyylejä tai käyttötarkoituksia varten. Kehysvalikoimamme päivittyy ajankohtaisimmilla uutuuksilla monta kertaa vuodessa, joten saatavillasi on aina trendikkäimmät uutuuskehykset.

TUTUSTU KEHYSVALIKOIMAAMME TÄSTÄ!

MIHIN TARVITSET KAKSIA LASEJA? LUE TÄSTÄ!

Kahdet yksitehosilmälasit alk. 79 €
Valitse kahdet silmälasit alkaen 79 € hintaryhmästä ja saat toiset silmälasit ilmaiseksi. Vakioyksiteholinssit sisältyvät molempiin silmälaseihin.

Kahdet monitehosilmälasit alk. 149 €
Kahdet silmälasit alk. 79 € hintaryhmästä sekä vakiomoniteholinssit kumpaankin pariin, ja maksat yhteensä alkaen vain 149 €

Kahdet design-silmälasit alk. 149 €
Saat myös kahdet, tyylikkäät design-silmälasit yksien hinnalla alk. 149 €. Tutustu design-kehysvalikoimaamme tästä. 


Näkösi on tärkeimpiä aistejasi. Suosittelemmekin säännöllistä näöntutkimuksessa käymistä silmiesi ja näkösi hyvinvoinnista huolehtimiseksi.

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Hinnoittelun ehdot

Valitse 2 Maksa 1 alk. 79 € sisältäen vakioyksiteholinssit (1.5). Muut linssit ja lisämukavuudet hinnaston mukaan. Toisen kehyksen voit valita samasta tai alemmasta hintaryhmästä. Molemmat silmälasit samalla reseptillä. ©Specsavers 2020.