Kahdet lasit yksien hinnalla alk. 79€

Kahdet silmälasit yksien hinnalla

Valitse kahdet silmälasit yksien hinnalla -hinnoittelumme antaa sinulle mahdollisuuden valita kahdet silmälasit yksien hinnalla - saat siis kahdet silmälasit eri käyttötarkoituksiin tai eri tyyleihin!

Specsaversilla kahdet yksien hinnalla todella on kahdet yksien hinnalla. Osta vähintään 79 euroa maksavat silmälasit ja valitse niihin mikä tahansa linssivaihtoehdoistamme (hinnaston mukaan) – saat toiset silmälasit ilmaiseksi samoilla lisämukavuuksilla. Toisin kuin jotkut muut markkinoilla olevat tarjoukset, tämä pitää sisällään KAIKKI linssit, kuten monitehot sekä ohennetut ja pinnoitetut linssit.

Valikoimissamme satoja tyylikkäitä kehyksiä, joista löydät itsellesi sopivan yhdistelmän eri tyylejä tai käyttötarkoituksia varten. Kehysvalikoimamme päivittyy ajankohtaisimmilla uutuuksilla monta kertaa vuodessa, joten saatavillasi on aina trendikkäimmät uutuuskehykset.

TUTUSTU KEHYSVALIKOIMAAMME TÄSTÄ!

MIHIN TARVITSET KAKSIA LASEJA? LUE TÄSTÄ!

Kahdet yksitehosilmälasit alk. 79 €
Valitse kahdet silmälasit alkaen 79 € hintaluokasta vakioyksiteholinsseillä ja saat toiset silmälasit ilmaiseksi.

Kahdet monitehosilmälasit alk. 149 €​
Kahdet silmälasit alk. 79 € hintaryhmästä sekä vakiomoniteholinssit (1.5) kumpaankin pariin, ja maksat yhteensä alkaen vain 149 €

Kahdet designer -silmälasit alk. 149 €​
Saat myös kahdet, tyylikkäät design-silmälasit yksien hinnalla alk. 149 €. Tutustu design-silmälasivalikoimaamme tästä. 


Varaa aika näöntutkimukseen tästä


Esimerkkikehyksiä:

Alicia kehykset 79 €
Byron kehykset 79 €

Hinnoittelun ehdot

Ostaessasi silmälasit Valitse 2 Maksa 1 -hinnoittelun mukaisesti alk. 79€, saat samasta tai edullisemmasta hintaryhmästä kehyksen, samat linssit ja samat lisämukavuudet veloituksetta. Molemmat parit samalla reseptillä. Vakioyksiteholinssit (taitekerroin 1.5) sisältyy aina hintaan. Mahdollinen näöntutkimus ei sisälly hintaan. Etua ei voi yhdistää tarjouksiin. ©Specsavers 2017