Maksa erissä, jopa 12 kk kulutonta ja korotonta maksuaikaa

Se on hyvin yksinkertaista. Voit maksaa halutessasi koko ostoksen kerralla tai useammassa erässä. Nyt saat jopa 12 kuukautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Näin Specsavers-tili toimii

MaksuaikaTilinavausmaksuVuosikorkoKäsittelymaksu/kk
30-60 pv0 €0 %0 €
12 kk0 €0 %0 €
24 kk0 €9,9 %4,9 €
48 kk0 €14,9 %4,9 €

*Specsavers-tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on tyypillisesti 2 000 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Esimerkkejä maksuvaihtoehdoista

Silmälasien hinta30-60 pv (maksu kerralla)12 kk (maksu erissä)
200 €200 €16,7 €
400 €400 €33,3 €
600 €600 €50 €

*Yllä olevat esimerkit perustuvat 12 kuukauden maksuvaihtoehtoon. 24 ja 48 kuukauden maksuvaihtoehdoissa kokonaismaksuun lisätään korko ja käsittelymaksu ensimmäisen taulukon mukaisesti.

Miksi sinun kannattaa käydä Specsaversilla?

Laadukkaita silmälaseja hyvään hintaan

Kahdet silmälasit yksien hinnalla alk. 89 €

Voit maksaa sinulle sopivissa erissä

Näin haet ja käytät tiliä

  • Voit hakea tilin näppärästi etukäteen verkossa tai suoraan liikkeessämme. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike. Täytä verkkohakemus täällä.
  • Tili on käytössäsi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen liikkeessämme tai sähköisesti. Pidä kuvallinen henkilöllisyystodistus mukana asioidessasi liikkeessä. 
  • Sinun ei tarvitse maksaa ostoksen teon yhteydessä mitään, vaan saat laskun postilla seuraavassa kuussa. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita muun sinulle sopivan maksuohjelman. 
  • Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa. Valitse laskulla näkyvistä lyhennysvaihtoehdoista sinulle parhaiten sopiva. 
  • Voit käyttää tiliä myös jatko-ostoihin näppärästi ilman uutta luottohakemusta kaikissa Specsavers-liikkeissä ympäri Suomen. 
  • Kysymyksiä tilistä? Ota yhteyttä lähimpään Specsavers-liikkeeseen tai Resurs Bankin asiakaspalveluun (arkisin) numeroon 09 622 4308.

Käy paikallisessa liikkeessä saadaksesi tarkemmat tiedot kuukausilyhennysratkaisusta ja rekisteröitymisestä.