Terveystalon työterveysasiakkaana saat monia huippuetuja. Edut voit käyttää vuosittain. Sinulla on käytössäsi ilmainen optikon näöntarkastus sekä rahanarvoiset edut silmälasi- ja piilolinssiostoista. Voit myös valita optikon Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen, joka sisältää silmien terveystarkastuksen 29 €. Varaa aika näöntutkimukseen ja ota huippuedut käyttöösi. Specsaversin ja Terveystalon yhteistyö mahdollistaa Terveystalon työterveysasiakkaille kattavat näönhuollon ja silmien terveyden palvelut Specsaversin ja Terveystalon valtakunnallisessa verkostossa.

Ehdot

*Ilmainen piilolinssisovitus (sis. koelinssit) ja -15 % yhdestä piilolinssien ostokerrasta. Käytä verkkokaupassa alennuskoodia TTETU15 ja saat myös ilmaisen toimituksen.

Kampanjahinta voimassa yhdelle piilolinssien ostokerralle sisältäen piilolinsseja enintään kolmen kuukauden käyttöön (enintään 6 kpl 30 linssin laatikoita kertakäyttölinssejä tai 2 kpl 3 linssin laatikoita kuukausilinssejä tai 2 kpl 6 linssin laatikoita 2 viikon linssejä). Etu ei koske värillisiä piilolinssejä.

**Näöntarkastus 0 € sis. näkökyvyn arvioinnin, silmäpaineen mittauksen ja silmälasireseptin. Kokonaisvaltainen näöntutkimus 29 € sis. silmien terveystarkastuksen ja digitaalisen silmänpohjakuvan.

***30 % alennus silmälasiostoksen loppusummasta alk. 109 euron kehyshintaryhmästä.

Edut ovat valtakunnallisia ja koskevat kaikkia Terveystalon työterveysasiakkaita. Yksi silmälasi- ja piilolinssietu/vuosi/asiakas. Etuja ei voi yhdistää Valitse 2 Maksa 1 -hinnoitteluun, muihin tarjouksiin eikä kampanjoihin. Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin. ©2023 Specsavers