Terveystalon työterveysasiakkaiden edut

Terveystalo

Varaa aika optikolle

Specsavers ja Terveystalo yhteistyössä

Specsaversin ja Terveystalon mahdollistaa Terveystalon työterveysasiakkaille kattavat näönhuollon ja silmien terveyden palvelut Specsaversin ja Terveystalon valtakunnallisessa verkostossa.

Hyödynnä Specsaversin tarjoamat vuotuiset etusi.

Terveystalon työterveysasiakkaana sinulla on nyt mahdollisuus käyttää vuosittain seuraavat edut:

Ilmainen
Kokonaisvaltainen
näöntutkimus
(arvo 29€)

Optikon Kokonaisvaltainen näöntutkimus, arvo 29€ sis. mm. digitaalisen silmänpohjakuvauksen ja silmänpaineen mittauksen.

+

Silmälasit ja aurinkolasit yht. alk. 60

Silmälasit ja aurinkolasit yht. alk. 60€ (norm. alk 79€) sis. vakioyksiteholinssit omilla vahvuuksilla. Molemmat parit samalla reseptillä. Muut linssit ja lisät hinnaston mukaan.

Ilmaisten silmälasien sijaan voit myös valita jonkin seuraavista eduista:

Silmälasit
0
(arvo 19€)

Silmälasit –vakioyksiteholinsseillä omilla vahvuuksillasi 19 euron hintaryhmästä. Jos valitset silmälasit kalliimmasta hintaryhmästä, saat vähintään 19 euron alennuksen. Muut linssit ja lisät hinnaston mukaan.

Monitehosilmälasit alk.
70
(norm. alk. 89€)

Monitehosilmälasit alk. 70€ (norm. alk. 89€) sis. vakiomoniteholinssit. Valitessasi kehykset korkeammasta hintaluokasta saat vähintään 19 euron alennuksen. Muut linssit ja lisät hinnaston mukaan.

Design-silmälasit alk.
120
(norm. alk. 149€)

Design-silmälasit alk. 120€ (norm. alk. 149€) sis.-vakioyksiteholinssit. Valitessasi kehykset korkeammasta hintaluokasta saat 29 euron alennuksen. Muut linssit ja lisät hinnaston mukaan.

Specsaversilla linssit sisältyvät aina hintaan

Edut Terveystalon
työterveyspalveluiden
asiakasyrityksille

Säästä jopa yli 50 % Työnantajan korvattavista näyttöpäätelaseista ja suojalaseista tekemällä sopimus Specsaversin kanssa

Tutustu Terveystalon palveluihin

Etu Työterveysasiakkaan perheenjäsenille:

Kokonaisvaltainen
näöntutkimus
ilmaiseksi
(arvo 29€)

Syötä oheiseen kenttään perheenjäsenesi matkapuhelimen numero, niin lähetämme hänelle tekstiviestinä etukupongin, joka on voimassa kaikissa Specsaversin liikkeissä. Etuna optikon Kokonaisvaltainen näöntutkimus ilmaiseksi (1 etu/vuosi/asiakas). Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja kampanjoihin.

Terveystalon tarjoamat näönhuoltopalvelut Specsaversin asiakkaille:

Saat silmäkirurgisista
toimenpiteistä
alennusta
100/silmä.

Tarjous koskee kaihi-, taittovirhe-, linssi- sekä ylä- ja alaluomileikkauksia. Kysy lisää lähimmästä Terveystalosta.

Saat alennuksen käydessäsi Specsaversin optikon Kokonaisvaltaisessa näöntutkimuksessa. Kysy lisää liikkeestämme!

Tutustu Terveystalon palveluihin

Lataa helppokäyttöinen Oma Terveys mobiilisovellus:

Terveytesi on
omissa käsissäsi.


Oma Terveys -sovellus pitää sisällään terveystiedot, helpon ajanvarauksen ja ilmoittautumisen, laboratoriotulokset, reseptit, rokotukset ja muistutukset. Se tarjoaa myös tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista omien toiveiden ja valintojen mukaan sekä rahanarvoisia etuja.

Varaa aika ilmaiseen Kokonaisvaltaiseen näöntutkimukseen

Miten saan edun?

Saat edun menemällä lähimpään Specsaversin liikkeeseen, jossa sinun tulee mainita olevasi Terveystalon asiakas. Tunnistus tapahtuu liikkeessä. Olethan valmis todistamaan henkilöllisyytesi. Hyödyntääksesi edut, voit tulla joko Terveystalon lähetteellä tai ilman.

Voit varata ajan Kokonaisvaltaiseen näöntutkimukseen tästä tai soittamalla liikkeeseemme.

Hyvä tietää silmien terveydestä

Näkö on tärkein aistimme, ja näkökyky on keskeinen tekijä ihmisen itsenäisen toimintakyvyn ja vireyden säilymisen kannalta. Moni suomalainen kärsii usein tietämättään jostakin silmäsairaudesta, kuten glaukoomasta, sillä osa silmäsairauksista voi olla oireettomia. Yleisimmät silmäsairaudet ovat kuitenkin hoidettavissa, jos ne havaitaan tarpeeksi varhaisessa vaiheessa. Iän myötä silmäsairaudet yleistyvät voimakkaasti, ja esimerkiksi kaihiin sairastuu elämänsä aikana jopa noin 80 % suomalaisista.

Säännöllinen optikon näöntutkimus parin vuoden välein auttaa pitämään näkökyvyn ajan tasalla ja havaitsemaan ajoissa mahdolliset muutokset silmien terveydentilassa.

Haluatko näönhuoltoon liittyviä uutisia ja ajankohtaista tietoa?

Tilaa Specsaversin uutiskirje:

Käyttöehdot

Edut ovat valtakunnallisia ja koskevat kaikkia Terveystalon työterveysasiakkaita. Tarjoukset ovat voimassa Terveystalon työterveysasiakkaille. Ilmaisen Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen lisäksi yksi silmälasietu/vuosi/asiakas. Etuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja kampanjoihin. Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.