Terveystalon työterveysasiakkaana saat monia huippuetuja Specsaversilta. Sinulla on käytössäsi ilmainen näöntutkimus sekä rahanarvoiset edut silmälasi- ja piilolinssiostoista. Varaa aika ilmaiseen näöntutkimukseen ja ota huippuedut käyttöösi. Sinulla on mahdollisuus käyttää edut vuosittain. 

Ehdot

*Ilmainen piilolinssisovitus (sis. koelinssit) ja -15 % yhdestä piilolinssien ostokerrasta. Käytä verkkokaupassa alennuskoodia TTETU15 ja saat myös ilmaisen toimituksen.

Kampanjahinta voimassa yhdelle piilolinssien ostokerralle sisältäen piilolinsseja enintään kolmen kuukauden käyttöön (enintään 6 kpl 30 linssin laatikoita kertakäyttölinssejä tai 2 kpl 3 linssin laatikoita kuukausilinssejä tai 2 kpl 6 linssin laatikoita 2 viikon linssejä). Etu ei koske värillisiä piilolinssejä.

**Optikon Kokonaisvaltainen näöntutkimus 0 € (arvo 29 €) sisältää mm. digitaalisen silmänpohjakuvauksen ja silmänpaineenmittauksen.

30 % alennus silmälasiostoksen loppusummasta alk. 109 euron kehyshintaryhmästä.

Edut ovat valtakunnallisia ja koskevat kaikkia Terveystalon työterveysasiakkaita. Yksi silmälasi- ja piilolinssietu/vuosi/asiakas. Etuja ei voi yhdistää Valitse 2 Maksa 1 -hinnoitteluun, muihin tarjouksiin eikä kampanjoihin. Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin. ©2022 Specsavers