Silmälääkäripalveluiden yhteystiedot

Specsavers Optikot tarjoavat kokonaisvaltaiset silmälääkäripalvelut ympäri Suomea

Autamme sinua pitämään huolta silmiesi hyvinvoinnista tarjoamalla sinulle optikoiden lisäksi myös silmälääkäreiden palveluja. Saat silmälääkäripalvelut käyttöösi kätevästi myymälöistämme.

Optikolle vai silmälääkäriin?

Optikko ja silmälääkäri ovat molemmat näönhuollon ammattilaisia. Optikko on erikoistunut näön tutkimiseen ja silmälasien sekä piilolonssien määrittämiseen. Silmälääkäri on lääketieteellisen koulutuksen saanut ammattilainen, joka toteaa ja hoitaa silmiin liittyvät terveydelliset ongelmat ja sairaudet. Optikko ohjaa aina tarvittaessa asiakkaan silmälääkärille jatkotutkimuksiin.

Milloin tarvitset silmälääkäriä?

Kun sinulle on tehty silmäleikkaus, sinulla on silmäsairaus tai epäilet sairastavasi sellaista on aika varata aika silmälääkärille. Myös alle 8-vuotiaiden lasten näöntarkastukset suorittaa aina silmälääkäri. Jos et ole varma, voit aina kysyä optikoiltamme. He voivat pyytää silmälääkärin konsultointia ja ohjaavat sinut tarvittaessa silmälääkärille.

Monet silmäsairaudet alkavat oireettomina mutta voivat kehittyä nopeastikin. Vaikka sinulla ei olisi ongelmia näön kanssa, kannattaa säännölliset näöntarkastukset aloittaa viimeistään 40-vuotiaana. Monen silmäsairauden riski kasvaa iän myötä, kuten ikänäkö, kuivasilmäisyys ja glaukooma.

SILMÄLÄÄKÄRI PALVELEE SEURAAVISSA LIIKKEISSÄMME