Harkitsetko piilolinssejä? 3 asiaa, joilla pääset alkuun

01

Kun aloitat piilolinssien käytön, optikkomme tekee sinulle ensin perusteellisen näöntutkimuksen. Hän keskustelee kanssasi tutkimuksen tuloksista ja siitä, miten haluat piilolinssejä käyttää. Tietojen perusteella hän suosittelee parhaiten elämäntyyliiisi ja tarpeisiisi sopivia piilolinssejä. Saat myös kokeilla linssejä ja harjoittelet henkilökuntamme avulla niiden käyttöä.

02

Jos piilolinssit tuntuvat hyviltä ja haluat jatkaa niiden käyttämistä, teemme vielä huolellisen jälkitarkastuksen. Toisinaan linssien voimakkuutta pitää vielä hienosäätää.

03

Voit ostaa piilolinssit mistä tahansa liikkeestämme. Voit myös tehdä piilolinssien kestotilauksen, jolla saat piilolinssit kotiintoimitettuna toiveidesi mukaan ja lisäalennuksen myös kampanjahinnoista. Kestotilaajana saat myös piilolinssikontrollin veloituksetta vuosittain.

Vastauksia kysymyksiin

Voinko ryhtyä käyttämään piilolinssejä, vaikka minulla ei ole mitään kokemusta niistä?

Piilolinssejä on nykyään saatavilla useammille reseptityypeille kuin koskaan aiemmin, joten yhä useammat voivat käyttää niitä. Optikkosi osaa kertoa, sopivatko piilolinssit sinulle, ja hän voi myös suositella oikeanlaisia piilolinssejä. Voit myös kokeilla piilolinssejä ennen niiden ostamista osana piilolinssineuvontaa.

Voiko piilolinssit hankkia vaikka ei aikaisemmin olisi käyttänyt silmälaseja?

Mitään estettä piilolinssien käyttämiselle ei ole vaikka et olisikaan ennen niiden hankintaa käyttänyt silmälaseja. Piilolinssit eivät kuitenkaan voi olla ainoa näöntarkkuuden korjausväline, koska aina silloin tällöin on tilanteita jolloin piilolinssejä ei voi käyttää.

Eri resepti silmälaseille ja piilolinsseille

Huomasin juuri, että silmälaseihin saamani resepti on erilainen kuin piilolinssireseptini. Onko näin tarkoitus olla?

Usein silmälaseihin ja piilolinsseihin tarvitaan erilaiset reseptit, koska ne asettuvat eri etäisyydelle silmään nähden. Piilolinssi tulee kiinni silmän pintaan, kun taas silmälasilinssit jäävät kauemmas. Linssin etäisyys silmästä vaikuttaa sen voimakkuusvaikutukseen. Niinpä optikon antamat reseptit voivat olla hieman erilaisia.

Mitä piilolinssikontrolli ja piilolinssisovitus maksavat?

Piilolinssikontrolli maksaa 29 €. Jos nämä ovat ensimmäiset piilolinssisi, sisältää hinta myös piilolinssien sovituksen ja käyttöopetuksen. Jos olet ostanut meiltä silmälasit viimeisten 3 kuukauden aikana tai jos olet piilolinssien kestotilaaja, on piilolinssikontrolli ilmainen.