Tarvitsetko näöntarkastuksen vaiKokonaisvaltaisen näöntutkimuksen?

Valitse sopivin vertailemalla näöntutkimusten sisältöjä.

Milloin kannattaa valita näöntarkastus?

Näöntarkastuksessa arvioidaan näkökykyä.

Usein muutokset näkökyvyssä huomataan vasta näöntarkastuksessa. Ajantasaisten silmälasien tai piilolinssien avulla näkee hyvin ja silmät myös voivat paremmin. Säännöllinen näöntarkastus voikin auttaa ratkaisemaan erilaisia näköön liittyviä ongelmia, kuten näön epätarkkuutta, silmien kirvelyä tai arkuutta, kaksoisnäköä ja silmien punaisuutta.

Kun näkee hyvin, tuntuu autoilu, pyöräily ja päivittäinen elämä muutenkin turvallisemmalta. Jos sinulla on silmäoireita tai epävarmuutta näkökyvystäsi, varaa ilmainen näöntarkastusaika tai käy myymälässämme.

5 hyötyä Specsaversin näöntarkastuksesta

01

Saat ammattitaitoisilta optikoiltamme ensiluokkaista palvelua, asiantuntemusta ja neuvoja

02

Edistyksellinen laitteisto takaa, että tekemämme näöntarkastus on korkealaatuinen ja luotettava

03

Saat ajantasaisen käsityksen näkökyvystäsi. Optikkomme kertovat, onko näkösi muuttunut ja aika hankkia ensimmäiset tai päivitetyt silmälasit, piilolinssit tai jokin muu näköä parantava ratkaisu.

04

Tarjoamme myös silmälääkäripalveluja myymälöissämme, ja voimme ohjata sinut vastaanotolle, jos arvioimme sen olevan paikallaan. 

05

Näöntarkastus on aina ilmainen. Näöntarkastuksen jälkeen sinulla ei ole velvollisuutta ostaa silmälaseja tai muita palveluja, eikä sinulta veloiteta maksuja.

Mitä näöntarkastuksessa ja Kokonaisvaltaisessa näöntutkimuksessa tapahtuu

Alla kerromme, mitä näöntarkastus ja Kokonaisvaltainen näöntutkimus sisältävät

1. osa: alkumittaukset

Molemmat näöntutkimuksemme alkavat esitutkimuksilla. Niitä ovat esimerkiksi silmän taittovirheiden mittaaminen automaattisen mittauslaitteen avulla sekä silmänpaineen mittaaminen.

2. osa: näöntarkastus

Esitutkimusten jälkeen näköäsi ja tarvitsemiasi voimakkuuksia arvioidaan yksityiskohtaisemmin. Tutkimuksen suorittaa ammattitaitoinen optikko, joka määrittelee tarkasti, millä voimakkuuksilla näet mukavimmin ja mitkä silmälasit tai piilolinssit sopivat sinulle parhaiten. Optikkosi osaa neuvoa eri vaihtoehdoissa ja suositella esimerkiksi työhösi parhaiten sopivia silmälaseja (kuten linssejä päätetyöhön).

3. osa: Kokonaisvaltainen näöntutkimus

Jos olet valinnut Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen, keskustelemme seuraavaksi silmistäsi, näköongelmistasi sekä yleisestä terveydestäsi. Niiden perusteella valitaan näkösi ja yksilöllisten tarpeidesi kannalta olennaiset jatkotutkimukset. Otamme myös silmänpohjastasi kuvan silmänpohjakameralla. Tarvittaessa ohjaamme sinut eteenpäin silmälääkärille.

Muut palvelut ja hinnat

Tarjoamme liikkeissämme myös muita silmäterveyden palveluita:

  • Kokonaisvaltainen näöntutkimus + OCT -valokerroskuvaus. OCT-kuvauksen avulla voidaan tutkia verkkokalvoa ja sen solukerroksia yksityiskohtaisesti, 49 €.
  • Näkökenttätutkimus, 69 €.
  • Silmälääkärin palvelut. Silmälääkärin vastaanotto on aina maksullinen. Katso myymäläkohtaiset silmälääkärihinnat ja lisätiedot täältä.                                   

Kun tutkimuksia tehdään useita kerralla, lasketaan niiden hinnat yhteen.