Näöntutkimus, johon sisältyy silmien hyvinvointikartoitus

Specsaversin optikon Kokonaisvaltainen näöntutkimus on paljon enemmän kuin vain näöntarkastus. Koska näkö on yksi tärkeimmistä aisteistasi, haluamme auttaa sinua huolehtimaan siitä. Siksi olemme kehittäneet näöntutkimuksen, jossa kartoitamme mahdollisimman monipuolisesti silmiesi hyvinvoinnin.

Mikä tekee silmänpohjakuvauksestamme erityisen?

"Specsaversilla digitaalisessa silmänpohjakuvauksessa otamme moderneinta teknologiaa hyödyntäen laajan kuvan verkkokalvoistasi ja silmänpohjistasi. Kuvan avulla pystymme havaitsemaan varhaisia merkkejä paitsi vakavista silmäsairauksista, kuten silmänpohjan ikärappeumasta ja silmänpainetaudista, myös diabeteksesta ja verenpainetaudista. Havaitessaan näitä merkkejä, optikko ohjaa sinut silmälääkäriin tai lääkäriin. 

Parasta mitä voit tehdä silmiesi hyvinvoinnin eteen, on käydä säännöllisesti näöntutkimuksessa. Sillä varmistat, että näkökykyäsi ja silmiesi terveydentilaa voidaan seurata ja mahdollisiin ongelmiin pystytään tarttumaan ajoissa. Esimerkiksi ikääntymiseen liittyvät sairaudet on huomattavasti helpompi havaita, kun optikko pystyy vertailemaan kuvia aiempiin, jolloin silmät olivat vielä terveet."